JANKO NAPUŠTA 'SUPERTALENT': Na njegovo mjesto stiže miljenik žena čije je zaruke otkrila 'vesela' fotografija

Janko Popović Volarić odlazi iz 'Supertalenta', evo tko će ga zamijeniti.

Instagram

Počelo je snimanje audicijskih emisija popularnog talent showa 'Supertalent' koji je time otpočeo svoju devetu sezonu.

Gledatelje će i u novoj sezoni dočekati brojna poznata lica, ali i jedno novo. Naime, dok ćemo u žiriju ‘Supertalenta’ i dalje slušati komentare Davora Bilmana, Maje Šuput i Martine Tomčić, svoje mjesto u žiriju napustit će mnogima omiljeni glumac Janko Popović Volarić koji će se posvetiti drugim projektima.

'4 godine dosuznog smijanja. Ošo za delfinom…', napisao je kratko glumac na Instagramu podijelivši fotografije s kolegama iz žirija. 

Svoju će stolicu prepustiti mlađem kolegi, Fabijanu Pavlu Medvešeku, koji je ljubav publike stekao i prilikom natjecanja u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ gdje je i odnio pobjedu, a sad će se imati prilike naći na drugoj strani jednog natjecateljskog showa.

Nova TV 

Jako se veselim ovom novom izazovu u svom životu. Pratio sam show i ranije, a kroz prošle sezone vidio sam neke lude stvari, pa mi je neizmjerno zadovoljstvo biti dio toga. Uživam u tome što radim jer mislim da je jedan od najljepših poslova gledati pretalentirane ljude kako uživo dijele svoj talent, neki od njih čak i po prvi puta, i na neki način im davati dodatni poticaj da ih to dovede još dalje. Iskustvo je zbilja nevjerojatno, a već u prvim danima snimanja imali smo prilike vidjeti neke talente koje će biti divno za gledati na malim ekranima kada krene emitiranje’, rekao je Fabijan Pavao Medvešek.

Podsjećamo, Fabijan Pavao se nedavno  svojom dugogodišnjom djevojkom Karlom Abramović. Vjenčanje se održalo krajem svibnja ove godine na Motovunu, a iako mladenci nisu podijelili vijesti o ovom posebnom trenutku, odali su ih uzvanici koji su podijelili poneku fotografiju i snimku s vjenčanja.

Nakon što su nedavno uplovili u bračnu luku, za Story.hr otkrili su kako ih tretira bračni život.

'Ja iskreno osjećam razliku. Ne mogu to opisati riječima, ali osjeća se razlika', kaže Fabijan, dok nam je Karla da je njoj – sve isto.

Vjenčanje je prošlo točno onako kako su i planirali, no Karla je otkrila i jedan poseban detalj koji njima puno znači.

'Pala nam je kiša. Ako mi nije 30 ljudi reklo na taj dan – ako ti padne kiša na svadbu, bit će sretan brak. Tako se to kaže u Istri. Smiješno je, ali da', rekao nam je dobro raspoloženi bračni par prilikom gostovanja na Jana Story Hall of Fameu.

Fabijan je otkrio da je zaručen nakon što je na društvenim mrežama podijelio fotografije s veselog, momačkog vikenda u Istri. 'Bilo je dobro, fakat. Hvala dečki. Ženim se', napisao je tada.

Više fotografija para pogledajte u galeriji.

Instagram Vjenčanja Fabijana Pavla Medvešeka i Karle Abramović