OTKRIVEN RAZLOG HITNE HOSPITALIZACIJE TRAVISA BARKERA: Objavio jezivu poruku, a onda je odvezen u bolnicu

Otkriveno je zašto je Travis Barker hitno hospitaliziran.

Profimedia

Travis Barker (46) hitno je hospitaliziran u utorak, a sada je otkriven razlog.

Kako piše Entertainment Tonight, bubnjar benda Blink 182 završio je u bolnici zbog pankreatitisa, odnosno upale gušterače.

'Travisu je pozlilo i osjetio je snažnu bol u trbuhu što je jako zabrinulo njega i Kourtney. Nazvali su hitnu pomoć i brzo je odvezen u bolnicu. Nakon što su razgovarali s Travisom i napravili nekoliko testova, doktori su rekli da ima pankreatitis', ispričao je izvor blizak glazbeniku.

Profimedia 

Inače, Barker je fotografiran kako leži na nosilima ispred medicinskog centra Cedars-Sinai u Los Angelesu dok je njegova supruga Kourtney Kardashian (43) bila uz njega. Glazbenik je snimljen kada su ga iznosili iz kola hitne pomoći dok je držao desnu ruku podignutu i pokazao prepoznatljivu tetovažu lubanje. Kourtney,u crnoj trenirci i majici s kapuljačom, vidjela se samo s leđa.

Netom prije nego je odveden u bolnicu Travis se javio na Twitteru i napisao jezivu poruku. 'Bože, spasi me', napisao je.

Nekoliko minuta nakon što je vijest dospjela na naslovnice, Barkerova 16-godišnja kći, Alabama, objavila je na svom Instagram Storyju: 'Molim vas, molite se'.

Alabama je također podijelila objavu na svom TikTok računu, na kojoj je prikazan Travis kako leži na bolničkom krevetu s mobitelom u jednoj ruci, dok ga ona drži za drugu.

Tik Tok screenshot 

S druge strane, Travisov sin, Landon Barker (18) izašao je na pozornicu s Machine Gun Kellyjem (32) u Madison Square Gardenu u New Yorku samo nekoliko sati nakon što je njegov otac hitno prevezen u bolnicu u Los Angelesu.

Landon i Machine zajedno su izveli svoj hit 'Die In California', koji se nalazi na albumu 'Mainstream Sellout' rokera.

Više fotografija Travisa i Kourtney pogledajte u galeriji. 

Profimedia Kourtney Kardashian i Travis Barker su se službeno vjenčali