KAŽU DA NIJE DOVOLJNO MUŽEVAN: Sad ljubi jednu od najljepših, a zapisi o njegovim bivšima ne postoje

Trenutni dečko Belle Hadid, Marc Kalman, na konstantnoj je meti javnosti koja ga nije prihvatila kao idealnog ljubavnog partnera 'najljepše žene svijeta'.

Profimedia

Otkako je svijet saznao tko je ljubavni partner manekenke Belle Hadid, nije se prestalo pisati i diskutirati o tome je li on pravi muškarac za nju. Kao da svi bolje znaju tko je idealan odabir za najljepšu ženu svijeta, iako je javnost gotovo pa jednoglasno zaključila da umjetnički direktor Marc Kalman - nije.

Bella je njihovu vezu potvrdila na Instagram profilu u srpnju prošle godine fotografijom iz Francuske gdje su zajedno otišli na Filmski festival u Cannesu, ali što više detalja svog odnosa pokušavaju zadržati za sebe.

Profimedia 

'Mislim da su zato stvari potrajale. Kada drugim ljudima date prostora da imaju mišljenje o stvarima koje su vam tako osobne, to vas truje', rekla je manekenka za Vogue. Ipak, kada se sjetimo njezine bivše i burne veze s glazbenikom The Weekndom o kojoj je svijet čitao apsolutno sve, jasno je zašto je manekenka ovoga puta odlučila postupiti drugačije.

Iako je vezu potvrdila tek na ljeto prošle godine, navodno se par viđa još od 2020. godine, a iako je Hadid jedna od najpoznatijih mladih djevojaka današnjice, o njezinom se izabraniku ne zna mnogo.

Profimedia 

Kao umjetnički direktor, također je dio modne industrije pa Bella i on često zajedno putuju, a već je upoznao i njezinu obitelj. Naime, na proslavi 27. rođendana Belline sestre Gigi, Marc je došao kao jedan od gostiju, a prisutni su bili Yolanda i Mohamed, roditelji popularnih sestara, kao i njihov brat Anwar.

Mnoge je iznenadilo što je majka Yolanda odobrila Bellinu vezu jer je poznata po tome što voli kontrolirati živote svojih kćeri, ali izgleda da joj se njezin odabir dopao. Ipak, nije se dopao javnosti koja tvrdi da za Bellu nije dovoljno muževan, kao i da je premršav te da je potpuna suprotnost Bellinog bivšeg, The Weeknda. Pa, upravo je to, očito, i tražila.

33-godišnji Marc radio je s mnogim poznatim zvijezdama, među njima i s reperom Travisom Scottom, dečkom Kylie Jenner, a posao mu obuhvaća dizajniranje logotipa za razne brendove, kao i naslovnica magazina te glazbenih spotova. Marc je poznat i po svom radu na dizajnu odjeće, pakiranjima albuma i brendiranju proizvoda.

Instagram (@bellahadid) 

Privatan je na Instagramu gdje ga prati manje od tri tisuće ljudi, a čak nema ni svoju fotografiju kako bi ga manje ljudi pronašlo.

Gotovo pa i nemoguće pronaći je informacije o njegovom ljubavnom životu prije Belle pa možemo zaključiti da je riječ o muškarcu koji nikada nije ganjao slavu, iako je dio industrije u kojoj ju je teško izbjeći.

Više fotografija Marca i Belle, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Bella Hadid i Marc Kalman zajedno su od 2020. godine