'NI SAM NISAM ZNAO...': Mate Janković skriva ljubavni život, a sada je priznao najveću grešku koju je skoro napravio

Chef Mate Janković na svom je Facebook profilu podijelio anegdotu koja mu se dogodila kada se u mladosti odlučio tetovirati.

Story arhiva

Poznati chef Mate Janković na svom je Facebook profilu podijelio anegdotu iz mladosti koju je doživio kada se odlučio tetovirati. Kako je napisao u objavi, bilo je to u razdoblju kada je upisao srednju školu. Njegovi su kolege iz razreda imali tetovaže pa se i on odlučio na isto.

'Ništa ne izaziva respect i bojazan kao golobradi pikavac sa zapaljenim Filterom 160 u gubici i tetovažom ruže na linoleum prsima. Kakav zavodnik, kakav Casanova. Izabrao sam iz booka kakvu tetovažu želim i dao tipu parsto teško skupljenih HRD-ića. Tip se zvao Miro. Bio je poznat kao dosta poročan tip sumnjive higijene. Točno onakav kakvog želiš da te tetovira s pečatom Hepatitisa', napisao je pa nastavio:

'Na dan tetovaže čovjek je nestao s mojom lovom. Zvao sam ga s govornice na fiksni telefon psujući ga. Ni sam nisam znao da mi je čovjek napravio najveću uslugu ikad', otkrio je i dodao kako danas nema tetovažu te je ne planira napraviti.

Facebook 

Inače, svoj ljubavni život Mate pokušava držati samo za sebe. Poznata je bila njegova kratka veza s Ornelom Višticom kada su 2018. godine viđeni u jednom zagrebačkom kafiću kako izmjenjuju nježne dodire i poljupce. Ubrzo nakon toga glumica je objavila informaciju da je prekinula svoju dvomjesečnu romansu s njime i otkrila da joj je ta godina bila posebno teška.

Story 

Kuhar i glumica zaljubili su se na snimanju RTL-ovog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - peci'.  'Istina je da prolazim kroz najteže razdoblje dosad. Vrijeme bolnih i teških odluka, vjerujem ispravnih', napisala je Ornela tada na Instagramu ne želeći ulaziti u detalje, a zamolila je sve prijatelje, kolege, novinare i poznanike da je ne pitaju ništa vezano za njezin privatni život.

Story 

Prije poznate glumice, chef je bio u vezi sa zadarskom ekonomisticom Ivanom Babić. S Ivanom Natalijom Balaj je bio u vezi tri godine, a zajedno imaju 11-godišnjeg sina Andreja. Janković je u jednom intervjuu komentirao da je zbog Andreja, kojeg ne pokazuje u javnosti, postao odgovorniji.

Poznati chef posljednje je viđen s misterioznom crvenokosom koju vješto skriva od javnosti. Identitet joj nije poznat, no viđena je par puta u ugodnom Jankovićevom društvu.

Grgo Jelavic/PIXSELL 

Uhvaćeni su u kafiću na prometnom Stradunu gdje su ispijali kavu i uživali u razgovoru.

Grgo Jelavic/PIXSELL 

U kolovozu 2019. godine se doznalo da je misteriozna crvenokosa djevojka od 44-godišnjeg Jankovića mlađa 13 godina, no njezin identitet nikada nije otkriven.