PONOSNI I ZGODNI RODITELJI: Lejla i Tarik ispratili sina na maturalnu zabavu, nedavno je navršio 19 godina

'Naš maturant. Sretno novo poglavlje života', poručila je Lejla na Instagramu te komentirala da su jako ponosni roditelji.

Story

Lejla i Tarik Filipović posljednjih su dana imali puno razloga za slavlje.

Naime, nedavno je njihov sin Dino navršio 19 godina, a zatim je prošle subote imao i maturalnu večeru u zagrebačkom hotelu Esplanada. Na nju su ga dopratili, naravno, roditelji, koji su blistali u elegantnim crveno-crnim izdanjima.

'Naš maturant. Sretno novo poglavlje života', poručila je Lejla na Instagramu te komentirala da su jako ponosni roditelji.

'Nazdravimo za 19. i za kraj srednje škole... i početak jednog novog poglavlja života… i da svaka slijedeća bude sretnija... zdravija... Sretno Dini moj’, poručio mu je nedavno i Traik pored fotografije s obiteljskog slavlja.

Dino je, inače, Lejlin sin iz prvog braka sa Dadom Majolijem, no Tarik ga je prihvatio kao vlastitog, a Dino nosi i njegovo prezime.

Instagram 

‘Nikad u životu nisam pomišljao da ću se zaljubiti u ženu koja već ima dijete. No, shvativši da je s Lejlom to-to ida ih je imala petero, bilo bi teže, ali ne bih odustao od nje’, rekao je u ranijem intervjuu za magazin Extra.

Par, osim Dine, ima i sina Armana koji ima 14 godina, a na fotografijama koje je Lejla podijelila na Insta storyju, vidjeli smo da je obitelj rođendan proslavila u jednom restoranu gdje su nasmijano pozirali.

Podsjetimo, prije nego što su se upustili u ljubavnu vezu, Lejla i Tarik su se poznavali iz viđenja, a Tarik je u istom intervjuu za gore spomenuti magazin otkrio da je vrlo brzo znao da je ona ‘ta’.

Story 

'Lejla je meni oduvijek bila simpatična. U 15 godina sreli smo se dvaput, i to slučajno. Osam godina radio sam na Dubrovačkim ljetnim igrama, a nikad se nismo sreli ni upoznali. Jednom smo se sreli u zagrebačkom kafiću i pozdravili. Vrlo brzo sam postao siguran da ćemo se oženiti’, ispričao je glumac.

Više fotografija omiljenog para pogledajte u galeriji.

Dražen Kokorić, Darko Strosser Lejla i Tarik FIlipović zajedno su od 2007. godine