STALLONEOVE LIJEPE KĆERI ZASJENILA ŽENA BEZ KOJE JE UMALO OSTAO: Prevario ju je s lažljivicom koja nije bila samo s njim

Holivudska legenda Sylvester Stallone pojavio se na predrođendanskom slavlju sa suprugom i kćerima.

Profimedia

Holivudska legenda Sylvester Stallone proslavit će 76. rođendan 6. srpnja.

Instagram 

Na predrođendanskom slavlju u restoranu Via Alloro pojavio se sa suprugom i kćerima, a ispred restorana dočekao ga je brat Frank te ostali prijatelji i rodbina.

Najstarija kći Sophia pojavila se u izazovnoj, crnoj haljini brenda Jacquemus, a najmlađa Scarlet u cool, neutralnom izdanju, širokim hlačama i sakou

Profimedia 

Srednju kći Sistine fotografi su uspjeli uhvatiti samo s leđa, a odjenula je crni komplet, mini suknju i kratki sako.

Profimedia 

Od njegove tri kćeri, mnogi su zaključili da je najljepše od svojih slavnih roditelja pokupila upravo Sistine koja je ista mama. 2016. je godine potpisala ugovor s globalnom kompanijom IMG Models te se od tada bavi manekenstvom, a ubrzo je nakon prvi put hodala modnom pistom i to za Chanel.

Pojavila se i u dva filma, '47 Meters Down: Uncaged' i 'Midnight in the Switchgrass', iako nikada nije previše 'ganjala' glumačku karijeru. Privatni život najviše drži za sebe, na Instagramu je prati 1.6 milijuna pratitelja, a sa starijom sestrom Sophijom vodi podcast 'unwaxed' koji izlazi svakog utorka.

Međutim, svojim izgledom najviše pažnje izazvala je glumčeva supruga, Jennifer Flavin s kojom je nedavno proslavio 25. godišnjicu braka.

Podsjetimo, početkom devedesetih godina kada je već bio u vezi sa sadašnjom suprugom Jennifer javnost je šokirao skandal u koji su bili uključeni Stallone i manekenka Janice Dickinson. Glumac je tada pismom saopćio Jennifer da je ostavlja upravo zbog lijepe manekenke.

1994. godine Janice je rodila kći Savannah, a glumac je vjerovao da je riječ o njegovoj kćeri pa je tako dobila i njegovo prezime.

Instagram 

Ipak, nekoliko tjedana nakon, DNK je pokazao da Stallone ipak nije otac zbog čega su se razišli, a onda je Janice u autobiografiji 'No Lifeguard On Duty' iz 2002. godine otkrila da je tada spavala s tri muškarca u razmaku od samo nekoliko dana. Ispostavilo se da je otac njezine kćeri filmski producent Michael Birnbaum.

U galeriji pogledajte više fotografija obitelji Stallone.

Instagram Sylvester Stallone i Jennifer Flavin zajedno su dobili tri kćeri