SUSRET DANIJELE I RAĐE JUNIORA: Roko ima mlađeg brata, odlično se slaže s polubratom, a o njemu se zna samo jedno

Dino i Viktorija Rađa jedan su od naših najpoznatijih parova, u braku su dobili dva sina, dok Dino iz prvog braka ima i sina Duju.

Miroslav Lelas/PIXSELL

Bivša manekenka Viktorija Rađa i košarkaška legenda Dino Rađa, jedan su od najskladnijih parova na domaćoj sceni. Njihova ljubavna priča započela je 1995. godine, a par se vjenčao 2001. godine. 

Story 

Dino iza sebe ima brak s bivšom košarkašicom Željanom s kojom je dobio sina Duju (25). On upravo poput svojih roditelja gaji ljubav prema košarci te je krenuo njihovim stopama.

Instagram 

Nedavno je tako produžio ugovor u klubu Furnir, a prema njemu ondje će igrati još dvije godine. Duje ima sreće i u ljubavi, naime u vezi je s lijepom Laurom koja je nedavno završila preddiplomski studij na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu.

Instagram 

Dino i Viktorija u braku su dobili dva sina, a stariji Roko (19) prošlog je vikenda privukao pažnju domaće javnosti. Naime, s roditeljima je prisustvovao Splitskom festivalu, a onda je sreo Danijelu Martinović koja mu se izrazito obradovala. Samozatajni Roko se baš poput svog oca i starijeg brata bavi košarkom.

Miroslav Lelas/PIXSELL 

Bračni par Rađa 2008. godine dobio je i sina Niku. Roditelji ne skrivaju koliko su ponosni na svoje sinove, a na društvenim mrežama često pokazuju povezanost.

Više fotografija Viktorije i Dina pogledajte u galeriji. 

Instagram Dino i Viktorija Rađa