'IDEMO RADIT': Maja se nakon odmora odmah bacila na posao, pokazala je usijanu atmosferu s proslave

Maja Šuput se vratila iz Poreča i odmah su je dočekale nove radne obaveze.

Instagram

Maja Šuput je proteklih nekoliko dana odmarala u Poreču sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom, odakle je, naravno dijelila fotografije i snimke sa svojim fanovima. 

Njezini pratitelji obožavaju gledati kako se preslatka obitelj provodi, a glavni glumac je, naravno, Bloom koji je miljenik domaće javnosti otkada je stigao na svijet u ožujku prošle godine.

'Bloom je na mater. Voli biti na putu i u hotelu. Nigdje ne spava kao u hotelu. To ne možete zamisliti... Jako voli jesti. Mislim da bi pojeo i opanak. Uživa u hrani, od ribe, mesa do poriluka', rekla je Maja nedavno za Story.

Uz brojne dražesne snimke Blooma, Maja se nije propustila pohvaliti ni svojom više nego idealnom linijom u badiću, a uz najnoviju fotku sa svojim mezimcem poručila je: ‘Bloomtastično nam je’.

Međutim, njihov obiteljski odmor nije dugo trajao te se nezaustavljiva pjevačica brzo morala vratiti radnim obavezama.

Instagram 

‘Odmor od 3,5 dana gotov, idemo radit’, veselo je objavila uz snimku iz automobila, a kasnije je otkrila da je uveseljavala ekipu na jednoj svadbi u Mostaru.

Instagram 

Pozirala je u haljini boje fuksije s prorezom koja prati liniju tijela i ističe Majinu vitku građu, a podijelila je i dio atmosfere na svadbi.

Još fotografija s Majinog obiteljskog odmora u Poreču pogledajte u galeriji:

Instagram Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom Tatarinov na ljetovanju po hrvatskoj obali