JEDNA ULOGA MU JE PREOKRENULA ŽIVOT: Preminuo je glumac Tony Sirico, legendarni Paulie iz 'Obitelji Soprano'

Preminuo je glumac Tony Sirico.

Profimedia

Preminuo je glumac Tony Sicario, najpoznatiji po ulozi gangster Paulieja Walnutsa u kultnoj seriji ‘Obitelj Soprano’.

Vijest je podijelio njegov menadžer Bob McGowan, a glumac je imao 79 godina. McGowan nije otkrio koji je bio uzrok smrti njegovog dugogodišnjeg klijenta.

Profimedia 

Od njega se na društvenim mrežama oprostio i kolega iz ‘Sopranosa’, Michael Imperioli, koji je otkrio da je glumac preminuo ovog petka.

Tony je bio kao nitko drugi: bio je čvrst, odan i imao je veće srce od ikoga koga sam poznavao. Bio sam uz njega jako puno, kroz dobra i loša vremena, ali uglavnom dobra. I puno smo se smijali’, napisao je Imperioli.

Sirico se pojavio u nekoliko filmova u 80-ima i 90-ima, poput ‘Goodfellas’, ‘Mighty Aphrodite’ i ‘Mickey Blue Eyes’, no slavu je stekao glumeći legendarnog Paulieja u ‘Obitelji Soprano’.

Jednom prilikom je otkrio da je ulogu dobio kad mu je bilo 55 godina i da je u to vrijeme spavao na majčinom kauču. Originalno se prijavio za drugog lika, ali ponuđena mu je uloga Paulieja.

‘Pitali su me hoću li prvo dobru ili lošu vijest i ja sam izabrao lošu. Rekli su da nisam dobio ulogu Ujaka Juniora, ali da su me pitali bi li igrao Paulieja Walnutsa’, ispričao je u intervjuu prošle godine. Sirico je pristao, a sve ostalo je povijest.

Od glumca se oprostio i Michael Gandolfini, sin glavnog glumca u seriji, pokojnog Jamesa Gandolfinija koji je glumio Tonyja Soprana.

Ton Sirico je bio jedan od dragih, vatreno odanih ljudi, s velikim srcem. Za mene je uvijek bio ujak Tony i uvijek je podržavao mene i moju obitelj. Duboko će mi nedostajati njegov običaj da me štipa za obraze i njegov zarazan smijeh. Bio je fenomenalan glumac i još bolji čovjek’, napisao je Michael.