'HOLIVUDSKI KANIBAL' IMA NOVI POSAO? Htio je jesti svoje ljubavnice, a srami se nove karijere

Ljudi ne vjeruju što sad radi Armie Hammer, glumac koji si je uništio karijeru kanibalskim skandalom.

Profimedia

Glumac Armie Hammer bio je miljenik žena i gradio holivudsku karijeru sve dok u javnost nije izašla njegova mračna tajna, a blistavu karijeru uništio mu je čitav niz skandala.

Prvo se 2020. godine razveo od 39-godišnje Elizabeth Chambers s kojom je bio u braku od 2010. godine i s kojom ima dvoje djece. Za razvod je navodno bila kriva njegova afera s partnericom iz filma 'Rebecca' Lily James.

Instagram 

Život mu se do kraja počeo urušavati u siječnju 2021. godine kada ga je više žena optužilo za seksualno zlostavljanje. Na anonimnom profilu na Instagramu objavljene su snimke poruka koje je navodno slao ženama između 2016. i 2020. godine u kojima je opisivao svoje seksualne fantazije koje su uključivale zlostavljanje pa čak i kanibalizam.

'Ti živiš samo da budeš moja robinja. Posjedovat ću te, to je moja duša, moj mozak, moja duša i moje tijelo. Želiš li doći i postati moje vlasništvo sve do trenutka smrti? Ako poželi, odsjeći ću ti jedan od nožnih prstiju i čuvati ga u džepu, tako da si uvijek sa mnom. Ja sam stopostotni kanibal i želim te pojesti. Nikad to prije nisam priznao. Trebam piti tvoju krv', sadržaj je jedne od njegovih poruka.

Instagram 

Osim toga, jedna je djevojka, koja se u javnosti predstavila kao Effie, tvrdila je da ju je glumac četiri sata seksualno i fizički zlostavljao u travnju 2017. godine te da su četiri godine bili u turbulentnoj vezi dok je on još bio u braku. Manekenka Paige Lorenze izjavila je kako joj je želio pronaći liječnika koji bi joj odstranio najdonja rebra jer ih on 'želi dimiti, skuhati pa pojesti', a sličnu je stvar izjavila i Courtney Vucekovich koja je potvrdila da glumac voli sadizam.

Armie je optužbe za silovanje i kanibalizam odmah porekao preko odvjetnika, ali čini se da su itekako utjecale na njega. Otad se poprilično povukao iz javnosti te dosta vremena provodi na Kajmanskom otočju, a najnovije vijesti o njemu stižu upravo otamo.

Profimedia 

Naime, portal TMZ objavio je da Armie, kojem je i karijera krenula nizvodnom putanjom, sad radi u sklopu jednog odmarališta na otočju. 35-godišnji glumac snimljen je u resortu Morritt’s krajem lipnja, a pojavili su se neki svjedoci koji su ustvrdili da tamo radi kao posrednik za iznajmljivanje kuća.

Profimedia 

Njegov je odvjetnik, Andrew Brettler te navode porekao, no Armie je nedavno snimljen u uredu spomenutog odmarališta, a na sebi je imao plavu majicu, sličnu onima koje nose ostali zaposlenici.

TMZ navodi da im je izvor otkrio da glumac u spomenutom uredu provodi po nekoliko sati dnevno, ali navode i da Armie ima prijatelja koji je zaposlen u hotelu pa se možda radi samo o tome da mu je poželio pomoći.

Profimedia 

Zasad nije poznato je li glumac zaista odlučio odustati od holivudske karijere i posvetiti se turizmu ili se možda radi o tome da istražuje za novu ulogu i planira povratak na velika platna.