SODOMA I GOMORA: Serijski varalica odlazi u Ameriku bez supruge koja mu je oprostila tisuću prevara

Wayne Rooney seli se bez supruge Collen i njihove djece u drugu zemlju.

Profimedia

Wayne Rooney (36) seli se u drugu zemlju i to bez svoje supruge Coleen (36) s kojom je od njihove 16. godine.

Kako piše The Sun, Wayne je dobio posao glavnog trenera u nogometnom klubu D.C. United u Washingtonu.

'Naravno, sve veće odluke donosim sa svojom suprugom. Moja će obitelj zasad ostati u Engleskoj i doći će u posjet', rekao je umirovljeni nogometaš.

Profimedia 

'Moj najstariji sin sad ide u srednju školu i zato će svi ostati u Engleskoj, ali to nije problem s našeg obiteljskog gledišta', dodao je Rooney. Kaže da je njegova supruga bila prva osoba s kojom je razgovarao nakon što mu je menadžer rekao da američki klub ima ponudu za njega.

'Da mi je supruga rekla: 'Ne želim da ideš ondje', sve bi bilo drukčije. Na drukčijem sam mjestu kao ljudsko biće nego prije četiri godine i spreman sam', istaknuo je.

Izvor za Daily Mail je rekao Coleen ima jasan stav o Wayneovom odlasku u Ameriku i da nema šanse da preseli u Washington gdje joj je bilo grozno kada je ondje boravila od 2018. do 2020. Naime, tada je Rooney igrao za klub D. C. United.

Profimedia 

'Posljednji put je mrzila biti ondje. Ne želi živjeti izvan sjeverozapada Engleske, a kamoli opet u Washingtonu. Obitelj je smirenija nego ikad. Imaju četvero djece koji idu u školu i cijela Coleenina obitelj živi blizu nje. Nema šanse da se svega toga odrekne i otiđe živjeti na mjestu koje mrzi', ispričao je izvor.

Wayne je otputovao u Washington prošle nedjelje, a u utorak je finalizirao ugovor s D. C. Unitedom. Ipak, cijela situacija nije utjecala na odnos supružnika i kako tvrde britanski mediji, odnos im je bolji nego ikad nakon što je Coleen pobijedila na sudu.

Profimedia 

Naime, njena bivša prijateljica Rebekah Vardy je tužila Coleen za klevetu zbog njezinih tvrdnji da je tajno dojavljivala informacije o njoj i suprugu Wayneu.

'Odnos Waynea i Coleen najbolji je u dugo vremena. Podržavao ju je 100 posto tijekom suđenja za klevetu, svaki dan se pojavljivao na sudu i stajao uz svoju ženu. Upravo su uživali u prekrasnom ljetnom odmoru s djecom, najdužem koji ikad imali s obzirom na Wayneove nogometne obveze u prošlosti. Kao par i obitelj, nikad nisu bili sretniji i ujedinjeniji', rekao je izvor za Daily Mail.

Ipak, upitno je koliko Coleen može zapravo vjerovati svom suprugu koji ju je više puta prevario i osramotio u javnosti. Naime, krajem srpnja prošle godine su procurile njegove fotografije s tri djevojke nakon čega se javno ispričao supruzi.

'Napravio sam pogrešku. Otišao sam na privatnu zabavu s dvojicom prijatelja i volio bih se ispričati svojoj obitelji i klubu za fotografije koje kruže i želim krenuti dalje od ovoga', rekao je.

Teško je povjerovati da mu je i to Coleen oprostila, a nju je javnost ranije ismijavala i govorila da mu sve prašta samo zbog novca dok ona tvrdi da je to zbog djece i jer ne želi razdvojiti obitelj.

Iza nogometaša je niz skandala među kojima je onaj kada je spavao s Charlotte Glover, ostavio joj 140 funti i autogram. Uhvaćen je i kako odlazi u bordel Gini McCarrick jer ga je snimila kamera, a 2010. se saznalo da vara suprugu s prostitutkom Jennifer Thompson, koja traži 1000 funti po noći.

Profimedia 

Nakon toga je uhvaćen s dvije prostitutke, dok je u rujnu 2017. sakupio i prekršaj vožnje pod utjecajem alkohola kada je s njim u automobilu bila Laura Simpson. Tada je Coleen nosila njihovog četvrtog sina. I to nije sve. U veljači 2019. je uživao u zabavi s konobaricom na Floridi.

Inače, par je zajedno od njihove 16. godine, a vjenčali su se 2008. u Italiji. Imaju sinove Kaija (12), Klayja (9), Kita (6) i Cassa (4).

Hoće li Wayne opet prirediti supruzi neugodno iznenađenje i je li zaista drukčiji nego prije, tek ćemo vidjeti, a više fotografija para pogledajte u galeriji. 

Profimedia Coleen Rooney i Wayne Rooney su u braku od 2008. te imaju četiri sina