'SUPER, BAŠ TI JE TO PRAVI HIT': Bloomu je glazba očito u genima pa je već i zasvirao, a Maja je sve snimila

Maja Šuput objavila je dva videa sinčića Blooma koji je očito krenuo njezinim stopama i pokazao interes za glazbom.

Instagram

Maja Šuput svakodnevno objavljuje fotografije i snimke s odmora, a sada je pratitelje oduševila s dva nova videa.

Na svom Instagramu objavila je videe preslatkog Blooma iz restorana Boškinac kako svira klavir. Majin mezimac je prvo svirao s tatom Nenadom, a potom je stvar uzeo u svoje ruke.

This browser does not support the video element.

Bloom svira klavir  Instagram

'Što si odlučio odsvirati ljudima u vinariji?', upitala ga je Maja, a nakon nekoliko odsviranih taktova, mama, koja je ipak poznata glazbenica, znalački je ocijenila talent: 'Super, baš ti je to pravi hit'

Inače, Bloom s mamom Majom i tatom Nenadom odmara na otoku Pagu, a izgleda da mu se se restoran Boškinac najviše svidio.

This browser does not support the video element.

Bloom svira klavir  Instagram

Tamo je uživao u ukusnoj hrani, a nedavno je posebnu pažnju privukao neodoljivom frizurom.

Maleni Bloom postao je i svjetski putnik zahvaljujući svojim roditeljima, a Maja je za časopis Story otkrila kako mališan već sada zna kako uživati.

'Bloom je na mater. Voli biti na putu i u hotelu. Nigdje ne spava kao u hotelu. To ne možete zamisliti... Jako voli jesti. Mislim da bi pojeo i opanak. Uživa u hrani, od ribe, mesa do poriluka', rekla je Maja.

 A kada je riječ o poziranju, možemo primijetiti da je Bloom i tu 'na mater', jer na fotografijama najpopularnije dijete u Hrvatskoj neodoljivo podsjeća na mamu Maju.

U galeriji pogledajte više fotografija neodoljivog Blooma.