ČETIRI GODINE OD OSVAJANJA SREBRA: Fotografije 'showa' bivše predsjednice obišle svijet, kao i doček Vatrenih

Na Svjetskom prvenstvu održanom 2018. godine Hrvatska reprezentacija osvojila je drugo mjesto, a 'show' je djelomično ukrala i nekadašnja predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Profimedia

Prije četiri godine Hrvatska je osvojila srebrnu medalju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Kolinda Grabar-Kitarović tada je bila predsjednica Republike Hrvatske te je u Rusiji zdušno bodrila 'Vatrene'.

Fotografije bivše predsjednice tada su doslovno obišle svijet zato što je u žaru navijanja, točnije, na dodijeli medalja ljubila sve redom - od francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, do francuskih nogometaša pa i naših reprezentativaca.

Profimedia 
Profimedia 
Pixell/Igor Kralj 

Kada je Grabar-Kitarović grlila kapetana reprezentacije, Luku Modrića, mnogi su prozvali 'najsrčanijim trenutkom' prvenstva, a kada su si ona i Macron međusobno čestitali - e, taj trenutak prozvan je pravim primjerom kako se svi trebaju ponašati, i 'gubitnici' i 'pobjednici'. Svjetska publika bila je oduševljena kako je grlila i francuske nogometaše koji su tada osvojili prvo mjesto.

Pixell/Igor Kralj 

No, fotografije dočeka 'Vaternih' također su obišle svijet, a mnogi su rekli da je Hrvatska proslavila drugo mjesto na prikladan način, dok je francusko slavlje bilo mnogo mirnije.

Profimedia