LJUBAV JE U PULI: Mlada glumica na crvenom tepihu strastveno poljubila najveću podršku, a njeno vrijeme tek dolazi

Mlada srpska glumica Maša Đorđević bila je jedna od glavnih zvijezda otvorenja 69. pulskog filmskog festivala.

promo

Sinoć je u punoj pulskoj Areni svečano otvoreno 69. izdanje najvažnijeg hrvatskog filmskog festivala. Svečanost otvorenja uveličali su predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, župan Istarske županije Boris Miletić i gradonačelnik Grada Pule Filip Zoričić.

Program su vodili Iva Šulentić i Ivan Vukušić, a svojom izvedbom obogatili članovi baletnog ansambla Ivana pl. Zajca iz Rijeke. Hrvatsku himnu otpjevala je Natali Dizdar.

promo 

Film koji je otvorio ovogodišnji festival, Šesti autobus, redatelja Eduarda Galića, prati priču mlade Amerikanke koja pokušava pronaći čovjeka iz svoje prošlosti, koji nikad neće biti pronađen i to tijekom najvećeg sukoba na europskom tlu od Drugog svjetskog rata – bitke za Vukovar.

Film šesti autobus  YouTube

U filmu glumi i mlada beogradska glumica Maša Đorđević koja je privukla puno pažnje u zelenoj haljini s perjem, ali i poljupcem s dećkom na crvenom tepihu.Publika je plavokosu glumicu dosad mogla gledati u hit serijama 'Ubice mog oca', 'Urgentni centar' i 'Jutro će promeniti sve', a kako je sama izjavila, nada se i brojnim kazališnim i televizijskim ulogama s dobrom pričom u skoroj budućnosti.

promo 

Njezin dečko je kinematograf Aleksandar Anđelković koji ni na društvenim mrežama nije skrivao ponos svojom talentiranom djevojkom čije vrijeme, sigurni smo, tek dolazi.