BORNA O BRAKU S LUKOM RAJIĆEM: 'Za naš odnos nije imao energije. Zato je i danas većinu vremena bez partnerice'

Borna Kotromanić u ekskluzivnom intervjuu za časopis Story govori, među ostalim, i o bivšem suprugu Luki Rajiću o kojem ima samo riječi hvale.

Robert Gašpert

50-godišnja životna savjetnica Borna Kotromanić nedavno je dala veliki intervju za časopis Story u kojem se raspričala, među ostalim, i o svom privatnom životu, principima, kolegama sa scene i svom bivšem suprugu Luki Rajiću s kojim ima trojicu sinova.

'Moj bivši suprug bio je i ostao ekstremno velik radnik koji je cijeli život posvetio poslu. I sigurno da sam u tom prostoru ja kao žena bila na drugom ili trećem mjestu jer on za naš odnos nije imao energije. Zato je i danas i većinu svog vremena bez životne partnerice. I danas mu je fokus samo na poslu pa je to njegov život. Posao je njegova beba, a on je za to platio enormnu cijenu odrekavši se puno toga u životu. Svi uspješni ljudi kao što su i Bill Gates i Warren Buffett plaćaju cijenu svog uspjeha', otkrila je Borna pa nastavila.

Story 

'Luka Rajić nije dangubio ni danima ni satima, jer od rane mladosti nije imao alternativu. Moja su djeca svjesna i zahvalna na tome što im je omogućeno da danas nakon života i školovanja u svijetu mogu biti dio očeva sustava. Posljednjih 30 godina kreira desetke tisuća radnih mjesta, njegove su kompanije među najrespektabilnijima u Hrvatskoj. Dok sam bila u braku s njim, nisam smjela voziti ni auto koji je bio u vlasništvu tvrtke, a kamoli, poput nekih, kupovati cipele ili torbice na taj račun.'

Odgovorila nam je i na pitanje podržavaju li je djeca u njenim iskrenim istupima na društvenim mrežama i kako reagiraju na njih.

'Oni znaju da sam svoja i da imam zdrave urođene mehanizme instinkta, intuicije i integriteta. Mislim da je to moj sveti prostor za koji sam se izborila. Život im je pokazao tko je Borna, tko je njihova majka i stoga svojim životom samo ja upravljam. Nemaju potrebu miješati se u taj prostor zato što me poštuju. Nikad ih nisam iznevjerila', zaključila je Borna.

Nikola Cutuk/Pixsell 

58-godišnji Luka Rajić upoznao je Bornu u jednoj teretani u Zagrebu, a u braku su bili od 1996. do 2006. godine. Vjenčali su se u Dubrovniku, nekoliko godina živjeli u Zagrebu pa nakon toga preselili u Ženevu.

Bračna idila para potrajala je zapravo do 2004. godine, a za njihov razvod se često spominje i da je bio jedan od najskupljih u Hrvatskoj.

Više fotografija Borne Kotromanić iz Storyja pogledajte u galeriji.