TKO JE DJEVOJKA S KOJOM POVEZUJU MATIJU CVEKA? Iako njegova menadžerica negira prevaru, njezino ime se sve više spominje

Matija Cvek i Nika Turković više nisu zajedno, a šuška se kako je za njihov prekid navodno kriva Lara Demarin.

Sanjin Kastelan

Dugogodišnja veza Matije Cveka i Nike Turković iznenada je prekinuta, a vijest o tome nedavno nam je potvrdio pjevačev PR tim. Iako bivši par nije htio otkrivati ni razlog prekida ni kad su točno prekinuli posljednjih dana po gradskim kuloarima i forumima počele su se širiti glasine kako je razlog za rastanak bila prevara.

Instagram 

Naime, šuška se kako je Matija postao blizak s pratećom pjevačicom Larom Demarin. Kontaktirali smo Matijinu menadžericu i zamolili je za komentar.

'Nije istina da je Matija u vezi s Larom Demarin te smo prisiljeni demantirati neistine i lažne navode. Matija i Lara su jedino vezani poslovnom suradnjom gdje je Lara Demarin dugi niz godina prateći vokal benda The Funkensteins’, navela je.

YouTube screenshot 

‘Naklapanja nepouzdanih ne želimo više komentirati’, dodala je.

No, tko je Lara Demarin? Riječ je o djevojci iz Pule koja se od djetinjstva bavi glazbom. Šira javnost imala ju je prilike upoznati 2016. godine kada je bila jedna od kandidatkinja u glazbenom showu 'The Voice'. Kako piše Getme.hr, Lara je 2018. završila studij fizioterapije te radi u privatnoj Poliklinici kao viši fizioterapeut.

Lara Demarin u showu 'The Voice'  YouTube

Lara je u veljači 2020. predstavila svoj prvi autorski singl ‘Uz tebe’, a kako je i ranije spomenuto ujedno je i prateći vokal benda The Funkensteins.

Matija Cvek & The Funkensteins  YouTube

Više fotografija bivšeg ljubavnog para pogledajte u našoj galeriji.

Instagram (@matijecvek), Instagram (@nikaturkovic) Nika Turković i Matija Cvek upoznali su se na 'A strani'