BIVŠA SUPRUGA MU VRATILA OSMIJEH NA LICE: Uništila ga je pjevačica i zadržala njegov prsten, a posvetio se jednom cilju

James Packer imao je turbulentan prekid s Mariah Carey, a posljednjih mjeseci puno bolje

Profimedia

James Packer (54) uspješan je poslovni čovjek, no šira javnost ga pamti kao muškarca koji je ljubio Mariah Carey (53). 

Milijarder snimljen je na svojoj jahti vrijednoj 250 milijuna dolara u poznatom odmaralištu bogatih i slavnih, Saint-Tropezu. Imao je društvo dok se vozio gliserom, a u njemu je bila i misteriozna žena.

Profimedia 

James je vidljivo smršavio posljednjih mjeseci i kako pišu strani mediji, izgubio je 33 kilograma. Pokazao je i da na odmoru ne posustaje od treninga pa je snimljen u dugim hlačama i bez majice kako vježba u teretani na jednoj strani svoje luksuzne jahte. Fotografije možete pogledati ovdje.

Milijarder je snimljen i s bivšom suprugom Ericom Packer (44) i nekoliko njihovih prijatelja među kojima je bila i manekenka Ayda Field (43). James i Erica nisu skidali smiješak s lica i on ju je držao za ruku dok su hodali sa svojim društvom do poznatog kluba u Saint-Tropezu.

Packer je bio u uobičajenom sportskom izdanju, dugim hlačama i majici s kratkim rukavima, a lice je sakrio sunčanim naočalama i kapom. Njegova bivša supruga je nosila badić i crnu, prozirnu haljinu.

Profimedia 

Inače, James izgledaovidljivo bolje i raspoloženije nego na prijašnjim paparazzo fotografijama. Prošlog mjeseca je rekao za 'The Weekend Australian' da je najsretniji u posljednjih nekoliko godina. Istaknuo je da je prestao uzimati lijekove za raspoloženje koji su mu pomagali s depresijom i anksioznošću.

'Imam oko 130 kilograma i želim se vratiti na 100 kilograma do kraja 2022. Želim plivati sa svojom djecom na plaži Bondi kada ćemo biti svi zajedno u Sydneyju sljedeće godine i imati 100 kilograma', rekao je Packer kojemu godi mirniji život.

Milijarder je objavio 2018. biografiju 'The Price Of Fortune: The Untold Story Of Being James Packer' u kojoj je otkrio da se bori s depresijom i anksioznošću, a progovorio je i o svojoj vezi s Mariah. Nakon što su bili poznanici nekoliko godina, James je pozvao pjevačicu na premijeru filma 'Hercules' u srpnju 2014.

Prvi put su se u javnosti skupa pojavili u lipnju 2015. na talijanskom otoku Capriju držeći se za ruke i do siječnja 2016. su bili zaručeni. Zaprosio ju je dijamantnim prstenom od 35 karata vrijednim 13,2 milijuna dolara. Činilo se kao da su zaljubljeniji nego ikad i u rujnu iste godine su uživali u odmoru u Grčkoj. Ipak, u listopadu su raskinuli svoje zaruke.

Profimedia 

'Trenutno više nisu zajedno. Razišli su se prije nekoliko tjedana. Moguće je da će se pomiriti. I dalje su u kontaktu, no James je trebao pauzu', rekao je tada izvor za People.

Tada se šuškalo da je njihovoj vezi presudilo što je pjevačica tjerala biznismena da ide s njom na razna događanja i bili su jako eksponirani, a njemu takva medijska pozornost nikad nije godila. James je neke od detalja njihove veze otkrio u svojoj knjizi.

'Bio sam poput Ikara. Došao sam preblizu suncu', istaknuo je milijarder. O njihovoj vezi je govorio i ranije.

'Nikad nisam bio niže u svom životu.. Mariah je bila dobra, uzbudljiva i zabavna. Vrijedna je žena i vrlo bistra. No ta veza je bila greška za nju i za mene', poručio je u priopćenju za javnost.

Profimedia 

Carey je teško primila njegove riječi i nije ga spomenula u svojim memoarima 'The Meaning of Mariah Carey' iz 2020., a rekla je da ga je izostavila jer u njihovoj vezi seksualni dio nije funkcionirao. Svojedobno se pisalo i o tome da je zadržala zaručnički prsten i zaradila na njemu nešto manje od tri milijuna dolara, no zbog ugovora o povjerljivosti prilikom prodaje detalji ne smiju biti otkriveni.

Profimedia 

Inače, James je u odrastao u imućnoj obitelj i sin je australskog medijskog mogula Kerryja Packera i Roslyn Packer. Iza sebe ima dva razvoda, a u drugom braku s pjevačicom i modelom Ericom dobio je troje djece.

Razveli su se 2013., šest godina nakon sudbonosnog 'da' i u odličnom su odnosu što dokazuje i njihovo druženje u Saint-Tropezu.