GOSPODIN SAVRŠENI POSTAO 'NESAVRŠENI': Mijo Matić zbog nezgodnog skoka završio sa šavovima na glavi

Bivši 'Gospodin Savršeni' Mijo Matić trenutno odmara, a na ljetovanju je ozlijedio glavu.

RTL Press

Mijo Matić (29), javnosti poznat kao Gospodin Savršeni iz druge sezone RTL-ovog showa, doživio je nezgodu tijekom odmora. Na svom Instagramu je objavio kako je ozlijedio glavu, a prema svemu sudeći, to se dogodilo zbog nespretnog skoka u more.

'Sine krenuli smo da centriramo moju glavu, a ti centrirao svoju', napisao je Mijo pored fotografije očito citirajući riječi svog oca.

Uz opis je još dodao: ćaća, sin, more, nestašni, godišnji i dobro je sve. Sudeći po tome, otac i sin su se očito dobro zabavljali, ali je 'savršeni' ipak 'nesavršeno' završio ovaj put.

Instagram 

Inače, Mijo Matić (30) nedavno je otkrio da živi sa svojom djevojkom Arianom Piknjač, a ne skriva koliko je zaljubljen.

Svoju ljubav su objelodanili na društvenim mrežama u siječnju ove godine, a on je nedavno za Story.hr progovorio o njihovoj vezi.

'Živio sam preko 10 godina sam i imam čvrsto uvjerenje da ću radije ostati sam i sretan nego biti u ispraznom odnosu, a s njom mi se dogodio susret koji sam cijelo vrijeme potajno iščekivao. Ljudi obično ostaju zaglavljeni u ulogama koje si izmisle ili umisle, a kada imaš prošlost kao ja, rijetko ti se dogodi da te netko 'vidi'. Za to treba imati sluha za srce i čist pogled te poznavati jezik ljubavi, a upravo to sve Arianu čini posebnom meni', ispričao je.

Instagram 

 Otkrio je i čime ga je glazbenica privukla. 'Teško je izdvojiti jednu stvar. Rekao bi da je to veseli, razigrani i neiskvareni duhna koji sam odlijepio', rekao je Mijo.

Više fotografija para pogledajte u galeriji.

Instagram Mijo Matić i Ariana Piknjač upoznali su se krajem 2021. godine