SADRŽAJ KNJIGE NE PRESTAJE ŠOKIRATI: Otkriveno je ime osobe koju su Meghan i Harry optužili za rasizam

U novoj knjizi Toma Bowera otkriveno je da je Camilla Parker Bowles član kraljevske obitelji kojeg su, u intervjuu kod Oprah Winfrey, Meghan i Harry optužili za rasistički komentar.

Profimedia

Intervju desetljeća, kako su mnogi nazvali gostovanje princa Harryja i Meghan Markle kod Oprah Winfrey u ožujku prošle godine, pogledalo je čak 17 milijuna ljudi.

Tijekom dvosatnog specijala, Oprah je iz Meghan 'izvukla' priznanje da je imala problema s mentalnim zdravljem tijekom trudnoće sa sinom Archiejem, a par joj je ekskluzivno otkrio i spol drugog djeteta. Naime, u vrijeme emitiranja, Meghan je bila trudna s djevojčicom Lilibet. Par je u intervjuu, također, rekao da je član njihove obitelji, kojeg su odbili imenovati, komentirao koliko bi njihovom sinu Archieju koža mogla biti tamna kad se rodi.

Profimedia 

Izgleda kako će razgovori i tajne s dvora još neko vrijeme izlaziti u javnost, a sada je otkriveno ime osobe koja je imala rasistički komentar. Naime, u svojoj novoj knjizi 'Osveta: Meghan, Harry i rat između Windsora', Tom Bower tvrdi kako je Camilla ta koja je 2016. u razgovoru s Harryjem i obitelji dala neprimjeren komentar o njegovoj novoj vezi s američkom glumicom Meghan Markle, piše Mirror. Kako navode, izvori bliski Camilli te tvrdnje su odmah komentirali kao 'glupost'.

Profimedia 

Nakon žestokih rasprava o njegovoj vezi s Meghan, Harry se sastao sa svojim ocem, princom Charlesom radi savjeta o tome kako postupiti u toj situaciji, tvrdi Bower.

Intimni razgovori uključivali su Meghanin nastavak glumačke karijere, policijsku zaštitu i kontroverzan komentar o izgledu njegove nerođene djece.

Profimedia 

U knjizi je također opisan odnos između Kate Middleton i Meghan Markle i opisana jedna od nesuglasica koju su šogorice imale. Naime, Tom Bower tvrdi kako su mu neimenovani izvori rekli da se Kate i Meghan nisu slagale oko duljine ruba princeze Charlotte i kroja njezine haljine, kao i oko toga trebaju li djeveruše nositi tajice' na vjenčanju. 

Profimedia 

Također je ustvrdio da je Meghanino 'inzistiranje' podržavala njezina bivša najbolja prijateljica i majka druge djeveruše - Jessica Mulroney. 'Neki bi rekli da je Meghan uspoređivala Ivy s Charlotte', piše Daily Mail.

Navodna verzija još je jedna u nizu onih o njihovom neslaganju. O tome se počelo pisati 2018. godine nakon informacija da je Meghan rasplakala Kate zbog svađe oko haljina za djeveruše.

Profimedia 

Meghan je to porekla u intervjuu kod Oprah Winfrey te je tvrdila kako je situacija zapravo bila obrnuta. 'Ona je bila uznemirena zbog nečega, ali je to priznala i ispričala se, donijela mi je i cvijeće', rekla je Meghan tada.

'To nije bio sukob i zapravo mislim da je... Mislim da nije fer prema njoj ulaziti u detalje doma, jer se ispričala', nastavila je.

'Teško je bilo preboljeti krivnju za nešto što ne samo da nisam učinila, već mi se dogodilo', rekla je između ostalog.

Međutim, u svojoj knjizi Tom nastavlja s pisanjem neimenovanih izvora koji su mu rekli da se neslaganje između njih dvije nastavilo.

Profimedia 

Gostujući u jednoj emisiji priznao je da su svi ljudi koji su bili njegov izvor osobe koje ne vole Meghan. Dodao je i kako je Meghan svim svojim zaposlenicima dala do znanja da ne razgovaraju s njim, no tvrdi kako je njegova biografija nepristrana.

'Probirao sam, nikad nisam stavljao stvari koje nisu istinite i koje se ne mogu provjeriti', rekao je.

U ovoj knjizi otkrio je kako je Kate bila umorna nakon rođenja princa Louisa i iritirana pritužbama kako Meghan maltretira svoje osoblje.

Napisao je i kako je za Kate bilo nositi se s neslaganjem oko toga trebaju li djeveruše nositi tajice, no smatrala je da bi trebalo slijediti protokol.

Profimedia 

Kraljevska stručnjakinja Katie Nicholl rekla je kako Kate nikada nije željela da informacije o neslaganju izađu u javnosti i smatra da je situacija ponižavajuća.

Više fotografija kraljevske obitelji pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Britanska kraljevska obitelj s godinama se suočavala s raznim tračevima i teorijama zavjere.