ŽELJELA SE FINANCIJSKI OSIGURATI: Meghan je nagovorila prijateljicu da ju spoji s Harryjem dok je još živjela s dečkom

U novoj knjizi Toma Bowera otkriveno je kako je Meghan Markle u vrijeme kada je upoznala princa Harryja bila u vezi i živjela s tadašnjim dečkom.

Profimedia

Knjiga 'Osveta', Toma Bowera otkrila je niz nepoznatih informacija iz života kraljevske obitelji, a događaji se vrte oko Meghan Markle i princa Harryja.

Autor je opisao nesuglasice koje su imale Meghan Markle i Kate Middleton te je otkrio kako je upravo Camilla Parker Bowles osoba koju je dvojac u intervjuu kod Oprah Winfrey optužio za rasistički komentar.

Profimedia 

Uz to, otkriveno je kako je Meghan u vrijeme kada je upoznala princa Harryja bila u vezi te je živjela u Torontu s tadašnjim dečkom Coryjem Vitiellom koji je po zanimanju kuhar.

Bower je naveo kako je Meghan sklapala prijateljstva s Britancima, a jedna od njih bila je Violet von Westenholz, Harryjeva prijateljica iz djetinjstva. Violet je radila kao publicistica za Ralph Lauren, a Meghan je nosila reviju njegove odjeće na turniru u Wimbledonu.

Kako piše u knjizi, Meghan ju je tada nagovorila da joj namjesti spoj na slijepo s Harryjem.

Profimedia 

Autor je naveo kako su njezini problemi bili poznati svim glumcima koji u srednjim tridesetima i dalje nisu bili u braku, a to su strah od samoće te osobna i financijska nesigurnost. Bower je naveo i kako ne iznenađuje njezina zaokupljenost za pronalaskom muža i financijskom sigurnosti.

U knjizi je također navedeno kako je Violet prije nego ih je spojila princu poslala Meghaninu fotografiju.

Profimedia 

Što se tiče njezinog tadašnjeg dečka, Bower je naveo kako u trenutku dok je glumica upoznala Harryja njihova veza nije napredovala, ali su i dalje živjeli zajedno.

Profimedia 

Harry je nakon upoznavanja s Meghan došao u Toronto i ondje proveo dva tjedna nakon čega je Meghan tadašnjem dečku Vitiellu rekla kako je njihova veza gotova. Autor je naveo kako je kuharu laknulo jer mu posljednji mjeseci s njom nisu bili ugodni.

Više fotografija Meghan Markle i princa Harryja pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Princ Harry i Meghan Markle vjenčali su se u svibnju 2018. i imaju dvoje djece