'KADA VIDIM DJECU NJEGOVA UZRASTA, ZAZEBE ME OKO SRCA': Marijana Mikulić iskreno o sinu s poteškoćama

Ali kada vidim drugu djecu njegova uzrasta, a tek one godinu ili dvije mlađe, zazebe me oko srca. Malo, kratko.

Instagram

Domaća glumica Marijana Mikulić na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz privatnog života.

Tako je nedavno otkrila da su njezin suprug Josip Mikulić i ona postali vlasnici kuće, a vijest je tada popratila i slavljeničkim fotografijama na kojima se njih dvoje smiju i časte nakon upisa vlasništva.

'Ljudi moji. Konačno je kuća i službeno naša!! Kada u Hrvatskoj kupuješ nekretninu na kredit, traje to! A tek slijedi show, renovacija krova, otvora, majstori... Ali nećemo o tome sad! Morali smo ovjekovječiti upis vlasništva! Iako fotke nisu neke, veselje je naj naj naj!! Živjeli’, poručila je Marijana, a ubrzo su uslijedile brojne čestitke njenih pratitelja, ali i kolega.

Inače, Marijana i Josip vjenčali su se 2005. godine, a zajedno su dobili tri sina - Ivana, Andriju i Jakova. Na društvenim mrežama otvoreno govori o poteškoćama u razvoju s kojima se suočava njezin najmlađi sin Jakov; već je ranije otkrila da dječak ne govori, ne gleda u oči i ne odaziva se na svoje ime te da s njime privatno odlazi na terapije kod logopeda.

Najnoviju je objavu na Instagramu posvetila upravo njemu.

'I živiš svoj film. I sretan si. Da, i zato što znaš čega sve ima na svijetu. Ali i čisto zato jer si sretan! Jer imaš sve ono što si nekada samo priželjkivao. Ali ipak, ta strepnja. Neizvjesnost. Napredak je vidljiv, očigledan... Ali kada vidim drugu djecu njegova uzrasta, a tek one godinu ili dvije mlađe, zazebe me oko srca. Malo, kratko.

Brzo ja to otresem i idem dalje. Ali negdje je to uvijek u mislima, na srcu i svuda ide sa mnom i samo iskoči nenadano, ma kako sretna i zadovoljna bila u datom trenutku.

Instagram 

Svim majkama koje imaju pile nad kojim strepe i za kojim svakog dana srce malo preskoči - šaljem ljubav, želim nadljudsku snagu jer znam da vam treba a da je često ponestane. Ma svim mamama treba i ne trebamo se sramiti to priznati da padnemo i da je nekad teško. Samo trebamo bez srama tražiti podršku da lakše otresemo strepnju i nastavimo punom parom naprijed. Jer druge nam ionako nema, zar ne?!', zaključila je glumica koja je sa sinom trenutno u Njemačkoj.

Više fotografija Marijane i supruga Josipa, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Marijana Mikulić je od 2005. u braku s Josipom Mikulićem te imaju tri sina