ZARUČILA SE NATALI DIZDAR: Na rijetkoj fotografiji s dečkom koji ju je dugo osvajao pokazala je i prsten

Zaručila se Natali Dizdar.

Instagram

Čini se da je još jučer Natali Dizdar bila jedna od omiljenih natjecateljica showa 'Story Supernova Music Talents', ali od toga je prošlo 18 godina, a ona je u međuvremenu izgradila karijeru i nametnula se kao jedan od najljepših domaćih glasova.

Njen uspjeh je tim veći što se uspjela probiti bez ikakvih skandala, a tome je ostala dosljedna kroz čitavu karijeru.

Samozatajna Natali privatni život najradije drži podalje od očiju javnosti i gotovo nikad ne govori o svom dragom, Francuzu Williamu Pergeu, s kojim posljednjih nekoliko godina živi u Londonu. Rijetkost je i da Natali podijeli njihovu zajedničku fotografiju.

Međutim, ovaj put je učinila iznimku i objavila fotografiju na kojoj njih dvoje zajedno poziraju, a nasmijani William je u prvom planu. Razlog tome je što Natali prekriva usta rukom, a za to je imala dobar razlog, naime pokazala je svoj zaručnički prsten.

'Eto i to se dogodilo', napisala je pjevačica kratko uz fotografiju te dodala emotikone prstena i plavo srce.

Ispod fotografije su se brzo zaredale čestitke, a među prvima joj se javila kolegica Ivana Kindl.

'Ajme, divno, čestitam', napisala je, a Natali joj je zahvalila.

O Williamu se vrlo malo zna u javnosti, a on se potrudio da tako i ostane pa je zaključao profil na Instagramu, a na Facebooku ne dijeli fotografije s Natali.

U rijetkoj prilici kad je Natali svog dragog spomenula u intervjuu, tek je kratko otkrila da zajedno uživaju i da ju je on dugo osvajao.

'Sve super, skupa smo, to je to, idemo na jedrenje sutra. Malo spot, malo privatno i tako. Osvojio me s više stvari, to je dugo trajalo, godinama. I uspio je. Ili sam ja uspjela, nemam pojma', izjavila je Natali za IN Magazin.

Kako se Natali mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji: 

Dražen Kokorić Natali Dizdar