SLIJEPO ZALJUBLJENA U 'SERIJSKOG VARALICU': Sve mu oprašta unatoč izdajama dok se on provodi s usputnim ljubavnicama

Khloe Kardashian i dalje voli Tristana Thompsona i nije spremna izbaciti ga iz života.

Profimedia

U studenom 2021. Khloé Kardashian otkrila je tajnu jednom od svojih najbližih prijatelja.

Ona i njezin bivši dečko, NBA igrač Tristan Thompson, jako su željeli mlađeg brata za svoju kćer True.

Profimedia 

Embrij je te jeseni implantiran u surogat majku. No 3. prosinca Kardashian je ponovno doživjela izdaju: Thompson je tajno dobio još jednog sina s trenericom Maralee Nichols. Theo sada ima 8 mjeseci.

Saznanje da ju je dečko ponovno prevario, baš u trenutku kada su čekali drugo dijete, bilo je vrlo bolno za reality zvijezdu, a iako se informacija mjesecima tajila, glasine su se prvi put pojavile u lipnju.

Napokon, 13. srpnja vijesti o surogat majčinstvu šokirale su javnost nakon što su procurile.

Prijatelj Kardashiana rekao je za Page Six: 'Ponekad je jednostavno tužno kada stvarno želiš da nešto uspije. Khloé je vrlo otvorena u vezi s činjenicom da zna da je njezin život javan i da je to izbor koji je napravila - ali svejedno, jednostavno je teško da joj se sve ovo događa u javnosti.'

Drugi bliski izvor rekao je za Page Six da je Kardashian prvotno planirala objaviti da očekuje drugo dijete u drugoj sezoni serije 'The Kardashians' na Hulu televiziji, 'ali to je bilo prije nego što su stigle vijesti o Tristanovoj prevari i prekidu.

Profimedia 

'Jednom kada je utvrđeno da će kroz trudnoću prolaziti pomalo odvojeno, vijest je doprla do previše ljudi i shvatili su da će vjerojatno procuriti i da će biti teško držati stvari u tajnosti prije premijere u rujnu.'

Beba još nije rođena, unatoč suprotnim glasinama, potvrdili su izvori Kardashiana. Iako suosnivačica Good Americana još nije govorila o skorom dolasku sina, predstavnik je rekao da je 'nevjerojatno zahvalna izvanrednom surogatu na tako lijepom blagoslovu'.

Kardashian i Thompson prvi put su viđeni zajedno u kolovozu 2016. kada je on igrao za Cleveland Cavalierse. Sljedećeg rujna bila je trudna s njegovim djetetom.

Nedugo nakon toga, Kardashian je bio bombardirana glasinama o njegovoj prevari, a TMZ je izvijestio da je Thompson viđen na videu kako se ljubi s dvije žene u nargila baru izvan Washingtona, dok je ona bila u trećem mjesecu trudnoće. Samo nekoliko dana prije nego što je trebala roditi, ista je novina objavila da je Thompson viđen kako drugu ženu vodi natrag u svoj hotel u New Yorku.

U to je vrijeme Kardashian je oprostila prevaru. Dobili su kćer True u travnju 2018. u Clevelandu s NBA zvijezdom uz nju.

Ali do veljače 2019. konačno je završila s Thompsonom nakon što je viđen kako ljubi bivšu najbolju prijateljicu Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Unatoč tome, ponovno su potaknuli šuškanja o pomirenju u kolovozu 2020. nakon što su provodili vrijeme zajedno tijekom pandemije koronavirusa, a viđali su se s vremena na vrijeme kad su 2021. odlučili imati još jedno dijete.

Thompson je u siječnju konačno putem Instagrama potvrdio da je s Nichols dobio dječaka i objavio javnu ispriku Khloe Kardashian.

'Ne zaslužuješ ovo. Ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti prouzročio', napisao je. 'Ne zaslužuješ način na koji sam te tretirao tijekom godina.'

Instagram 

Drugi izvor blizak obitelji rekao je: 'Khloé je uvijek željela da True ima malog brata, to je bio njezin san. Kad su ona i Tristan zajedno stvorili embrije, bili su jako zaljubljeni, a Khloé je bila uzbuđena zbog budućnosti.'

'Njezini prijatelji bili su jako uzrujani zbog drame s Tristanom, a onda su oni koji su bili u tijeku znali da je to još kompliciranije jer imaju dijete na putu.'

Izvori su rekli da se Khloe raduje skorom rođenju svog sina i da nije razgovarala s Thompsonom, koji je sada potpisao ugovor s Chicago Bullsima i također ima 5-godišnjeg sina, Princea, s bivšom djevojkom Jordan Craig.

Ipak, ona ne planira izbaciti Thompsona iz svog života, dodaju izvori.

Insajder je rekao: 'Rečeno mi je da Khloé još uvijek voli Tristana, odlučila mu je sve oprostiti i ništa me ne bi šokiralo kad bi se ponovno našli zajedno. Ovo je zapravo razlog zašto obitelj ne izbjegava Tristana. Oni stoje uz Khloé, naravno. Kardashiani se uvijek drže zajedno.'

U galeriji pogledajte više fotografija Khloe Kardashian i Tristana Thompsona.

Profimedia Khloe Kardashian i Tristan Thompson zajedno imaju dvoje djece