PRODALA KUĆU, ALI NIJE DOVOLJNO: Amber pokušava otplatiti dug Johnnyju, a nitko je više ne želi zaposliti

Holivudska glumica Amber Heard dužna je bivšem suprugu Johnnyju Deppu isplatiti 10.4 milijuna dolara odštete nakon razvoda, a započela je s prikupljanjem novca tako da je prodala svoje vrijedno imanje.

Profimedia

Posrnula holivudska glumica Amber Heard (36) prodala je svoje veliko kalifornijsko imanje za milijun dolara, a sve ne bi li namirila barem dio duga Johnnyju Deppu, svom bivšem suprugu, kojem duguje više od 10 milijuna dolara.

Naime, Amber i Johnny ove su godine prošli brakorazvodnu parnicu stoljeća, a sud je presudio kako je Amber Johnnyju dužna isplatiti 10.4 milijuna dolara odštete za duševne boli i klevetu, te podmiriti sudske troškove parnice. Tu je vijest glumica dočekala s užasom, jer joj je zahvaljujući skandalu s Deppom reputacija uništena, a niti jedan filmski studio s njom više ne želi raditi.

Profimedia 

Zbog toga su odvjetnici Heard odmah rekli kako će uložiti žalbu u odluku suda, jer Amber neće imati od čega živjeti ni vratiti svoje dugove. Čini se kako je s otplatama započela prodavši svoju luksuznu kuću u Kaliforniji, a koju je 2019. kupila za 570 tisuća dolara.

Profimedia 

 S visokih grana Amber je tako strelovito pala na one niske, a nedavno je viđena i kako kupuje u trgovini TJ Maxx koja je poznata po pristupačnim cijenama svojih artikala. No, čak i uz to što je raskošnu kuću prodala po cijeni višoj no što ju je kupila, veliki dio duga još uvijek ostaje neisplaćen.

www.profimedia.hr 

Kuća inače ima tri spavaće sobe i tri kupaonice, a smještena je u prekrasnom pustinjom dijelu Kaliforije te je savršeno stopljena s okolišem. Kuća uključuje I golemi vrt te garažu s tri parkirna mjesta, a uređena je u rustikalnom stilu. Navodno je kupoprodajni ugovor sklopila prije nekoliko dana, a sada se ne zna gdje živi. 

Kako su izgledali Amber i Johnny kada su bili u braku, pogledajte u galeriji. 

Profimedia Amber Heard i Johnny Depp razveli su se 2017.