DRAŽEN ZEČIĆ POSTAO DJED: Njegova kći Mia rodila je sinčića

Dražen Zečić postao je djed, njegova kći Mia rodila je sina.

Jadran Babić

Proslavljeni pjevač Dražen Zečić postao je djed. Kako piše Dalmatinski portal,njegova kćer rodila je sina u splitskom KBC-u. Navode kako su beba i majka dobro, a porod je prošao u najboljem redu.

Jadran Babić 

Pjevač je u nedavnom intervjuu za časopis Storyprogovorio o dolasku unuka, obitelji, supruzi i karijeri.

Na pitanje kako se osjeća zbog dolaska prinove u obitelj rekao je kako će sve znati kada unučića uzme u ruke. 'Mnogi me pitaju kako se osjećam, još ne znam osjećaj dok se to ne dogodi. Kada uzmem unučića u ruke znat ću sve. Iskreno se veselim i molim Boga da sve prođe u najboljem redu'. Također, otkrio je i kako je reagirao kada je saznao da će postati djed.

'Ne bi volio ulaziti previše u detalje, ali kada mi je rekla da nosi dječaka malo sam se i naljutio. Rekao sam joj da nije trebala pitati za spol, a ona mi je rekla da joj je to rekao ginekolog. Smatram da spol nije bitan, bitno da je dijete živo i zdravo', rekao je tada.

Story arhiva 

Osvrnuo se i na dugogodišnji brak sa suprugom Boženom. 'Zamislite da dođete kući i imate osobu u životu koja vas ne podržava. Mislim da je moja supruga ta koja je normalnija i smirenija za razliku od mene, a to mi puno znači. Iskreno, ni na koji način ona meni nije bila teret, a ja sam njoj itekako bio. Od samih početaka našeg odnosa ona se nije mijenjala. Da nije bilo nje, ne bi nikada ništa napravio u životu', iskreno je otkrio glazbenik koji je ponosni otac troje djece.

Ne voli govoriti puno ni o voljenoj supruzi s kojom će uskoro proslaviti 30 godina braka, no nama je otkrio kako se ona ne voli medijski eksponirati, ali i kako ju je upoznao.

'To je bio dogovoren spoj, točnije dvostruki. Moja supruga je tada radila u zračnoj luci Split, a mene je moj prijatelj Joško zamolio da odem s njim i jednom djevojkom Renatom na spoj. Ona je povela svoju prijateljicu, Boženu. Nije mi bilo jasno zašto me Joško vodi sa sobom, ali pristao sam. Božena je pratila svoju prijateljicu Renatu, a ja Joška. I tako smo se upoznali… No, na prvom spoju nismo kliknuli. Oboje smo bili šutljivi, a treći put kada smo se vidjeli i pričali shvatili smo da se jedno drugom sviđamo. Ona je dvije godine starija od mene, tada je bila inteligentnija i iskusnija od mene što mi se svidjelo. Na kraju, Joško i Renata su se oženili kao i nas dvoje.'

Jadran Babić 

'Kada smo razgovarali i ljudski sjeli prije nego sam započeo svoju karijeru, ja kao mlad čovjek koji ništa ne razumije, a ona je imala nekoliko zahtjeva. Prvi od zahtjeva za naš zajednički život bio je taj da živimo samostalno, pomažemo našim roditeljima i da živimo naš život. U početku mi se njeni zahtjevi nisu sviđali jer sam bio mlad i nadobudan. Isto tako, željela je da ne bude medijski eksponirana i ja to poštujem. Mogu reći da je predvidjela moju karijeru jer ja nisam znao da ću biti pjevač. Svakako, poštujem njezine želje i naš dogovor', zaključio je Zečić kojeg vole različite generacije.