NIKOLINA LJETUJE S OBJE KĆERI: Fotografije najbolje pokazuju u kakvom su odnosu njene mezimice

Nikolina Ristović objavila je fotografije s ljetovanja na kojima se nalaze njezine kćeri Hana Cigoj i malena Una Sofija Ristović.

Instagram

Nikolina Ristović vrijeme provodi na Jadranu i oporavlja se od tragedije koja ju je zadesila u svibnju ove godine kada joj je iznenada preminuo suprug Vidoje Ristović.

Na Instagramu je objavila niz fotografija s odmora i otkrila kako vrijeme provodi s kćerkicama i svojim psima. Na prvoj fotografiji je pozirala Nikolina dok se na drugoj nalaze njezina starija kći Hana Cigoj i malena Una Sofija Ristović.

Instagram 

Instagram 

Na trećoj fotografiji najviše se vidi koliko je jaka ljubav između sestara. Naime, malena Una Sofija svojoj starijoj sestri daje poljubac u obraz, a Hana na licu ima široki osmijeh.

Instagram 

'Ljubav i sestre, djevojke i psi...', napisala je uz objavu koja je skupila mnoštvo komentara podrške i komplimenata. 'Ajme divne ste sve tri... Ma predivne ste, stojte mi dobro, zdravo, i hrabro. Samo naprijed', 'Preslatke curice', 'Sve tri ljubav', 'Prelijepa', bio je samo dio komentara. 

Inače, voditeljica je posljednjih dana također objavljivala fotografije i video zapise s ljetovanja. 'Rajski vrt Eden', napisala je pored nedavne objave, prizora koji je snimila tijekom vožnje brodom.

This browser does not support the video element.

Morski video Nikoline Ristović  Instagram

Ranije se pratiteljima javila s Krka, ali i s fotografijom kćeri Une. 'Zalazak sunca s mojom ljubavi', poručila je tada pored nekoliko bajkovitih fotografija.

'Sretan petak! I još nešto... Tračeve izmišljaju mrzitelji, šire ih budale, a prihvaćaju idioti.. Ima smisla?', napisala je nedavno Nikolina i tako prvi put komentirala glasine oko iznenadne smrti svog supruga.

Pratitelji su joj i tada u komentarima ostavili mnoštvo poruka podrške. 'Divna, hrabra ženo', 'Nikad jača', 'Budi primjer svima kako se treba boriti', 'Istina'.

Podsjetimo, Hana je dijete iz Nikolininog prvog braka u kojem je bila s popularnim voditeljem i novinarom Markom Cigojem. Uz Hanu, Nikolina ima i kćerkicu Unu Sofiu koju je dobila s Vidojem Ristovićem. Poznato je i da Hana ima dečka Andreja. Upoznali u Edinburghu gdje je on studirao na postdiplomskom studiju računalnih znanosti. Par često dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama te ne skrivaju koliko su zaljubljeni.

Više fotografija Nikoline Ristović pogledajte u galeriji.

Instagram Nikolina Ristović se oporavlja na Jadranu