JEDNA SE UDALA ZA BRATIĆA, DRUGI UNAKAZIO OPERACIJAMA: Gdje su danas kultni glumci serije 'Osveta ljubavi'?

Legendarna meksička sapunica 'Osveta ljubavi' vratila se na male ekrane te ju se odnedavno može gledati na Netflixu. Dugonajavljivana druga sezona je spremna za streamanje, a mi smo se podsjetili gdje su glavni junaci serije danas.

Profimedia

Kako danas ljudi obožavaju turske, tako su nekoć obožavali meksičke sapunice.

Sjećamo se tako legendarnog doba 'Marisol' i 'Esmeralde' koje su bile hit telenovele 1990-ih, a rane 2000-ih na našim je TV ekranima obilježila 'Osveta ljubavi', kultna serija o zabranjenoj ljubavi trojice braće dobra srca i triju bogatih sestara.

Podsjetimo se, 'Osveta ljubavi' se počela emitirati 2003. godine te do danas zadržala veliku i vrlo vjernu bazu fanova.Nezaboravna priča o ljubavi braće Reyes i sestara Elizondo prikovala je tisuće gledatelja diljem svijeta za male ekrane, a prije nekoliko dana je, nakon dugog čekanja, na Netflix stigla i druga sezona ove serije. Iako je prošlo skoro 20 godina od premijere prvih epizoda, popularnost 'Osvete ljubavi' uopće nije oslabila, a mnogi su oduševljeni mogućnošću uživanja u novim dramoletima u životima junaka i junakinja ove kultne priče.

Osveta ljubavi druga sezona  You Tube

Druga sezona je tako pred gledatelje donijela nastavak priče o obitelji Reyes-Elizondo, a koja je prisiljena suočiti se s novim izazovima koji im prijete. Ubojstvo profesora Genara Carreña potresa obitelj jer dokazi upućuju na kultne likove i supružnike, Juana i Normu, kao krivce. Istovremeno, situacija se dodatno komplicira dolaskom Samuela Caballera, čovjeka koji neće oklijevati učiniti sve što je potrebno kako bi vratio svoju kćer i suprugu Rosario Montes.

Osim zanimljive radnje, obožavatelje serije oduševila je i činjenica da se u seriji vratila kompletna originalna glumačka postava. Odlučili smo saznati što rade i kako izgledaju danas.

Paola Rey

Kolumbijska ljepotica i glumica Paola Rey danas ima 42 godine, izgleda jednako lijepo kao i kada je imala 22. Danas je sretno udana žena kolumbijskog glumca i velike zvijezde Juana Carlosa Vargasa, a za kojeg se udala 2010. Od tada je rodila i dvojicu sinova, a profesionalno se i dalje bavi modelingom i glumom. Zaštitno je lice Neutrogene za Kolumbiju te uspješna manekenka. U seriji 'Osveta ljubavi' se proslavila ulogom Jimene Elizondo.

Mario Cimarro

Kubanski ljepotan Mario Cimarro mnogim je ženama bio omiljeni brat Reyes, a danas ima 51 godinu. Posvećen je glumi i modelingu, a izgleda nestvarno dobro s obzirom da je zašao u šesto desetljeće života. Nema djece, a bio je oženjen jednom, i to za venecuelansku glumicu Nataliu Streignard, od 1999. do 2006. Sada je u vezi s modelom Bronislavom Gregušovom.

Danna Garcia

44-godišnja Danna Garcia kolumbijska je ljepotica prekrasnog lica i tijela, a koja je u seriji glumila sestru Normu. Danna je i dalje uspješna latino glumica, a u karijeri je snimila desetak uspješnih telenovela. Iako se nikada nije udavala, dobila je dijete 2017. i to u vezi sa španjolskim novinarom Ivánom Gonzálezom.

Juan Alfonso Baptista

45-godišnji Juan Alfonso Baptista danas je gotovo neprepoznatljiv. Iako ga pamtimo kao srednjeg brata braće Reyes, unakazio si je lice botoksom i brojnim plastičnim operacijama o kojima je ovisan. O njegovom se ljubavnom životu zna malo, a inače je glumu zamijenio stajanjem iz fotografa. Tako fotografira modne revije diljem svijeta, a radi i za slavne modne časopise. 

Natasha Klauss

Kolumbijska glumica Natasha Klauss danas ima 47 godina, a i dalje se bavi glumom i modelingom. Kada je odrastala je planirala biti profesionalna plesačica, no na kraju ju je životni put odveo pred male ekrane. Postala je tako zvijezda brojnih telenovela. Danas je i poduzetnica te vodi uspješan biznis, a što se tiče njezina privatnog života – bio je turbulentan.2000. se udala TV producenta Víctora Gómeza. No, par se razveo nakon dvije godine, a u međuvremenu je rodila djevojčicu. Nakon razvoda je šokirala javnost udajom za svog bratića u prvom koljenu, Marcela Grecoa. Rodila je i drugu djevojčicu, a i s njim se razvela 2012. Ovog ljeta udala se i po treći puta, za Daniela Gomeza.

Michel Brown

Argentinska zvijezda, pjevač i glumac Michel Brown danas ima 46 godina, a zapravo se glumom više ne bavi. Danas je uspješan televizijski voditelj, a vodi emisije reality tipa, poput 'Survivera'. Ipak, kada mu se ponudila prilika da se vrati u drugoj sezoni 'Osvete ljubavi' nije uspio odoliti ponuditi, pa sada opet aktivno glumi. Vjenčao se 2013. za Margaritu Muñoz.

 Još fotografija ovih legendarnih glumaca pogledajte u fotogaleriji. 

Profimedia, Instagram/@paolareyactriz Serija 'Osveta ljubavi' došla je sa svojom drugom sezonom na Netflix, a mi smo se odlučili raspitati gdje su danas njezini junaci i junakinje