JAVNO JE PRIZNALA DA NE DIRA NEUSPJEŠNE MUŠKARCE: Zavodnicu danas ne bi prepoznali ni njeni bivši

Chantel Jeffries je bivša djevojka Justina Biebera, a iako nije postigla ništa značajno u vlastitoj karijeri, uspjela je zavesti mnoge slavne muškarce.

Profimedia

Chantel Jeffries je mlada DJ-ica, glumica i pjevačica, poznata po ljubavi s brojnim slavnim muškarcima.

Danas Chantel ima 29 godina, a radi kao Instagram model i DJ-ica, no javnost nikada nije imala previše sluha za njezine pjesme, već je sve puno više zanimalo koga ljubi ova mlada dama. Naime, Chantel svoju slavu, kao i pozamašan iznos na računu, može primarno zahvaliti svojim brojnim bogatim ljubavnicima koji su joj priskrbili pažnju medija.

Profimedia 

Tako zbog svojeg ljubavničkog umijeća Chantel danas uživa u Miamiju gdje plijeni pažnju oskudnim bikinijima, ali i promjenama na svom licu. Čini se kako se brineta u posljednje vrijeme odlučila podvrgnuti nizu plastičnih operacija, zbog čega si je promijenila fizonomiju lica i počela, prema riječima zlobnika, nalikovati više na voštanu lutku nego na Instagram model.

Profimedia 

Bujna usta, umjetno poprsje i kako se čini, fileri u obrazima, preobrazili su Chantel, a pitanje je bi li ju neki od njezinih bivših ljubavi uopće i prepoznali.

Podsjetimo se, proslavila se vezom s Justinom Bieberom. Bili su kratko zajedno, ali prekinuli su nakon što su završili u problemima s policijom. Chantel je bila u automobilu s pjevačem kada je zaustavljen zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Dok je policija uhićivala Justina, njoj je to bilo zabavno i smijala se, što je naišlo na osude javnosti.

Profimedia 

Kasnije je ljubila Justina Combsa, sina repera P.Diddyja, glazbenike Lila Twista i Diploa te igrača američkog nogometa DeSeana Jacksona. Chantel je bila u vezi i s Travisom Scottom 2015. koji ima dvoje djece s Kylie Jenner.

Uz to, Jeffries iza sebe ima i veze s košarkašima Jordanom Clarksonom i Kyriejem Irvingom te glumcem Wilmerom Valderramom, zvijezdom serije 'Lude sedamdesete', YouTuberom Paulom Loganom i reperom Machineom Gunom Kellyjem koji pak danas plijeni pažnju javnosti ljubavlju s još jednom obožavateljicom operacija, Megan Fox.

Profimedia 

Zadnji službeni dečko Chantel je bio član benda 'The Chainsmokers', Andrew Taggart, s kojim je bila do kraja prošle godine, a sada javnosti nije poznato tko je njezin novi odabranik. No, uopće ne sumnjamo da ćemo uskoro pisati o njezinom novom 'ljubavnom ulovu'.

Još fotografija Chantel i njezinih transformacija pogledajte u fotogaleriji. 

Profimedia Chantel Jeffries poznata je američka DJ-ica