'MOŽEŠ TI TO': Albinin dečko doživio tešku ozljedu u susjednoj zemlji i mora na operaciju

Nogometaš Ivan Ćalušić, dečko Albine Grčić doživio je tešku ozljedu.

Instagram

Pjevačica Albina Grčić na Instagramu je posvetila objavu dečku, nogometašu Ivanu Ćalušiću. Naime, on je doživio tešku ozljedu koljena na posudbi u Radomlju, a ona mu je ovim putem poslala podršku.

'Možeš ti to', napisala je uz njegovu fotografiju na kojoj leži ozlijeđen na terenu.

Instagram/ Albina Grčić 

Slovenski klub Radomlje danas se oglasio i objavio kako će Ivan biti podvrgnut operaciji te da mu žele što bolji oporavak i što brži povratak na nogometne travnjake.

Instagram 

Albina i Ivan upoznali su se još u djetinjstvu, a zajedno su otprilike tri godine. Par je nedavno boravio u Parizu, a Albina je tada podijelila nekoliko fotografija na Instagramu i otkrila kako provode vrijeme u najromantičnijem gradu na svijetu.

'Od svoje robe biram njegovu jaknu', napisala je tada pjevačica uz objavu. Albina je pozirala u Ivanovoj kožnoj jakni ispred Eiffelova tornja u Parizu koji je bio obasjan svjetlima.

'Od tvoje robe biram svoju', komentirao je Ivan, na to se Albina nadovezala s: 'Možeš čarape eventualno'.

Albina je s Ivanom pozirala i u Operi Garnier. 'Daj nam romobil i možemo na kraj svita', napisala je pokraj njihove zajedničke fotografije.

Instagram 

'Predivni', 'Je li realno da se ne zna tko je ljepši od vas dvoje?', 'Divni', 'Izgledate zapanjujuće i sretno zajedno!', 'Ma predivni ste, nadam se da uživate', 'Stvarno ste lijepi par', komentirali su tada njezini pratitelji.

Više fotografija Albine i Ivana pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Albina Grčić u vezi je s nogometašem Ivanom Ćalušićem