ŽIVI U SJENI STARIJEG BRATA: Privlači pažnju skandalima, no 23 godine mlađoj djevojci ne smeta njegova prošlost

Glumac Casey Affleck, poznatiji kao mlađi brat Bena Afflecka danas je napunio 47 godina.

Profimedia

Slavljenik Casey Affleck često je bio u sjeni svog starijeg brata Bena, no posljednjih je godina sve više u središtu pozornosti javnosti, što zbog poslovnih uspjeha, što zbog ljubavnog života.

Naime, 47-godišnji glumac trenutno je u vezi s duplo mlađom Caylee Cowan, a par ne krije koliko uživa u zajedničkom druženju. Čini se kako njegova problematična prošlost njoj uopće ne smeta. 

Profimedia 

Naime, prije nekoliko godina Casey je bio u središtu skandala zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, a iste godine njegova bivša supruga Summer Phoenix podnijela je zahtjev za razvod od glumca. Casey i Summer u braku su dobili dva sina.

Priče vezane za seksualno zlostavljanje od strane nekoliko žena lansirane su 2010. godine, a glumac nikada nije osuđen.

Producentica Amanda White tužila je Caseyja za dva milijuna dolara i u tužbi navela kako je natjerao jednog glazbenika da joj pokaže penis, uvredljivo je govorio o njezinim godinama i plodnosti te ju je na prevaru izbacio iz hotelske sobe kako bi morala spavati s njim u njegovoj.

Profimedia 

Snimateljica Magdalena Gorka tražila je 2,5 milijuna dolara, a izjavila je da joj se Affleck 'mrtav pijan' usred noći uvukao u krevet, mazio je i ljubio dok je spavala, odjeven samo u donje rublje. Glumac je imao problema s alkoholom, ali je od 2013. godine potpuno trijezan.

Brie Larson nije htjela pljeskati Caseyju Afflecku na Oscarima  YouTube

Oba slučaja riješena su izvansudskim nagodbama, čiji su detalji ostali tajni, no dok jedni brane Afflecka, drugi stoje iza njegovih žrtava i odbijaju surađivati ​​s glumcem ili mu odati počast.

I Caseyjev stariji, slavniji brat Ben se suočavao u isto vrijeme s optužbama za seksualno zlostavljanje. Glumica Hilaria Burton je ispričala da ju je hvatao za grudi, a jedna šminkerica je otkrila da ju je na dodjeli Zlatnih globusa primio za stražnjicu i dirao ju.

Profimedia 

Kako su pisali strani mediji, braća su se borila i s ovisnošću o alkoholu. Taj porok su naslijedili od svog oca, socijalnog radnika Timothyja Byersa Afflecka koji je pio još dok su oni bili djeca. Zbog alkoholizma je zamalo umro.

Više fotografija Caseyja i njegove mlađahne djevojke pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Casey Affleck i Caylee Cowan su u vezi od sredine 2021., a ona je mlađa 23 godine od njega