DAMIR IZ 'LUD, ZBUNJEN, NORMALAN' U ŽENSKOM DRUŠTVU: Skriva ljubavni život, a pozirao je s misterioznom djevojkom

Moamer Kasumović, kojeg je publika upoznala u seriji 'Lud, zbunjen, normalan', pojavio se na svečanom otvorenju 28. Sarajevo Film Festivala.

Robert Gašpert

Sinoć je svečano otvoren 28. Sarajevo Film Festival na kojem su se pojavio niz regionalnih zvijezda.

Među njima je bio i Moamer Kasumović (40) kojeg su gledatelji upoznali kao Damira Fazlinovića u seriji 'Lud, zbunjen, normalan'. Glumac se pojavio na crvenom tepihu u crnom odijelu s kravatom, a pozirao je s kolegicama. 

Robert Gašpert 

Moamer drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti, a u siječnju je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj ljubi misterioznu ženu.

Inače, glumac je odrastao s tri sestre i sa starijom Mirhom se preselio u Sarajevo kako bi se školovao. Kasnije su im se pridružile sestre Rejha i Lejla.

'Kada odrastate s curama kao jedino muško, onda to ima svoje privilegije. Kada si u stanu s još dva muškarca, onda se ne zna ni ‘ko pije ni ‘ko plaća', rekao je Kasumović svojedobno za Večernji list.

Istaknuo je i da zbog svojih sestara lakše razumije žene. 

'Sa sestrama imam jako otvoren odnos, pa kod nas nikad ništa nije tajna ili tabu! Jednostavno, žene su drugi svijet kojem treba polako pristupati, a najbitnije je da znaš prepoznati što ona želi u tom trenutku', objasnio je.