SLOMIO JU JE KRAH NJENE POSLJEDNJE VEZE: Ludo ga je voljela, a počela se raspadati kada su prekinuli

Glumica Anne Heche imala je teško djetinjstvo koje je ostavilo traga na njoj, a patila je i zbog kraha njezine posljednje veze s kolegom

Profimedia

Anne Heche preminula je u 54. godini prošlog petka nakon što je tjedan dana ranije stradala u prometnoj nesreći i završila u komi.

'Nažalost, zbog nesreće je Anne pretrpjela tešku anoksičnu ozljedu mozga i još uvijek je u komi, u kritičnom stanju. Ne očekuje se da će preživjeti. Dugo je bio njezin izbor da donira svoje organe i drže je na aparatima za održavanje života kako bi se utvrdilo je li neki od njih za transplantaciju', izjavio je predstavnik ožalošćene obitelji prije glumičine smrti.

Profimedia 

Anne je završila u bolnici u kritičnom stanju nakon što se 5. kolovoza automobilom zabila u kuću u Los Angelesu. Doživjela je teške opekline kad se njen auto zapalio poslije udarca, a iz zapaljenog automobila izvukli su je vatrogasci nakon čega su je preuzeli djelatnici hitne pomoći koji su je odmah odvezli u obližnju bolnicu gdje je primljena na intenzivnu njegu.

Policijska službenica Annie Hernandez ispričala je tada za CNN da su pretrage krvi pokazale prisutnost narkotika, no potrebna su dodatna testiranja kako bi se pokazalo je li riječ o nekim propisanim lijekovima. No to nije važno glumičinoj obitelji, prijateljima i fanovima koji tuguju za njom.

Anne je iza sebe ostavila 20-godišnjeg sina Homera kojeg je dobila s bivšim suprugom, agentom za prodaju nekretnina Colemanom Laffoonom (48) te sina Atlasa (13) kojeg je dobila s bivšim dečkom, glumcem Jamesom Tupperom (57) u 10-godišnjoj vezi.

Heche je puno pažnje privlačila svojim privatnim životom, a prema pisanju američkih medija, kraj njene posljednje ljubavi je ostavila snažan trag na njoj. Naime, Page Six je objavio u travnju 2019. da glumica ljubi kolegu s kojim je ranije glumila u seriji 'Hung', Thomasa Janea (53). Poznavali su se 10-ak godina zbog posla, no tek su 2019. započeli vezu. 

Profimedia 

'Bila je ludo zaljubljena u njega. Nakon toliko propalih veza mislila je da je konačno pronašla svoju osobu, muškarca koji će zauvijek biti u njezinom životu. A kada nisu mogli uspjeti, počela se raspadati', ispričao je izvor blizak Anne za Daily Mail.

'Anne je oduvijek imala demone i na kraju, kada nisu mogli uspjeti, počela se raspadati i okrenula se lošim stvarima koje su je prije 'izbacivale s tračnica', dodao je.

Veza Heche i Thomasa završila je 2020., a nakon njezine tragične nesreće glumac je rekao da je još voli.

'Iako Anne i ja više nismo par, današnja tragična vijest bila je poražavajuća za mene i za sve koji je vole. Srcem sam uz Anne i njezina dva sina. Trenutno je Anne stabilna i očekuje se da će se izvući. Moje misli i molitve su s Anne, jednim od istinskih talenata njezine generacije. Hvala Bogu, nitko drugi nije ozlijeđen', rekao je Jane dok se vjerovalo da će glumica preživjeti.

Profimedia 

No to se, nažalost, nije dogodilo.

Iza Anne su bile veze sa Steveom Martinom i Ellen DeGeneres, a u kolovozu prošle godine se šuškalo da ljubi kozmetičkog mogula Petera Thomasa Rotha. Glumica je to opovrgnula preko svog glasnogovornika.

'Anne je slobodna i uživa u upoznavanju novih ljudi', izjavio je.

Inače, Heche je svojedobno progovorila o paklu kroz koji je prolazila u djetinjstvu. U jednom je intervjuu rekla da je više od tri desetljeća provela pateći od mentalnih problema izazvanim očevim seksualnim zlostavljanjem.

Profimedia 

Glumica je tvrdila i kako njena majka Nancy nikada nije poduzela ništa da to zaustavi zbog čega nikada nisu imale dobar odnos. Majka je njene navode negirala, a glumica je otvoreno rekla kako nema previše šanse da joj to ikada oprosti.

Glumica je imala i četvero braće i sestara, od kojih je troje preminulo. Sestra Cynthia preminula je kao beba zbog srčane mane, a Susan od tumora na mozgu. Brat Nathan poginuo je u prometnoj nesreći, baš kao i ona, ali neposredno nakon što je završio srednju školu.

Zbog tragičnih događaja u djetinjstvu i brojnih traumi, Anne je pala u pakao ovisnosti.

'Pila sam i pušila, drogirala se i seksala. Činila sam sve da izbacim osjećaj srama iz svog života', napisala je u svojim memoarima tragično preminula glumica koja je cijeli život tražila načine da je roditelji vole.