PROSIDBA NA MALDIVIMA: Bivša cura Breninog sina se zaručila godinu dana nakon iznenadnog prekida

Vizažistica Sandra Miljaković, bivša djevojka Breninog najmlađeg sina Viktora, zaručila se za fotografa Nemanju Novakovića.

Instagram

Vizažistica Sandra Miljaković, bivša djevojka Breninog najmlađeg sina Viktora, zaručila se za fotografa Nemanju Novakovića.

Sandra je na svom Instagramu objavila sretne vijesti uz fotografiju prstena, a podijelila je i romantične trenutke prosidbe s Maldiva.

'Uvijek tvoj. Uvijek moja. Uvijek svoji.', napisala je Sandra.

Nemanja i Sandra u vezi su par mjeseci i često zajedno putujuna egzotične destinacije.

Podsjetimo, Brenin nasljednik odlučio je još u srpnju staviti točku na dugogodišnju vezu s četiri godine starijom Sandrom Miljaković.

Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

Sandri i Viktoru mnogi su predviđali brak, ali iz nepoznatih razloga uslijedio je raskid i svatko je krenuo na svoju stranu. Također, Brena je navodno teško prebolila što su Sandra i njezin sin prekinuli jer je s vizažisticom razvila odličan odnos i smatrala ju je svojom kćeri.

Viktor trenutno ljubi 30-godišnju glumicu Milicu Tomašević. Par je u vezi već nekoliko mjeseci, a sudeći po njezinim riječima, u Breninog nasljednika zaljubljena je do ušiju.

'Viktor je super dečko. Kad žene biraju muškarca trebale bi gledati njegove roditelje, odnosno genetiku. Viktor ima sjajnu genetiku, što i ne čudi s obzirom da mu je majka Lepa Brena, a tata Boba! Divno su ga odgojili, a meni je jako zgodan', rekla je Milica za Informer.

Upoznala je i budućeg svekra i svekrvu, koji su je odmah prihvatili.

'Brena i Boba su divni ljudi. Srdačni su i dobri prema meni. Ništa manje nisam ni očekivala od velike glazbene zvijezde i teniske legende', otkrila je nova djevojka Viktora Živojinović.

U galeriji pogledajte više fotografija djevojaka Viktora Živojinovića.

Instagram Djevojke Viktora Živojinovića