'NIJE BILA DIO JEDNADŽBE': Ben Affleck je poricao aferu s dadiljom, bivša supruga je potvrdila jednom izjavom

Već se počelo šuškati o krizi Bena Afflecka i Jennifer Lopez, a glumac je zadavao puno glavobolje bivšoj supruzi Jennifer Garner i uhvaćen je u aferi s dadiljom.

Profimedia

Ben Affleck je prije nekoliko dana proslavio 50. rođendan, a mnogi se pitaju hoće li se ikad nasmiješiti u javnosti.

Naime, glumac je 17. srpnja oženio Jennifer Lopez (53) i uslijedio je medeni mjesec u Parizu. Umjesto da proživljava dane najveće sreće, Ben nijednom s novopečenom suprugom nije uhvaćen da se smije.

Zbog toga su neki komentirali da je već došlo do krize u njegovom braku s Jennifer i da će tek sada naići na prave izazove. Nitko ne može zaboraviti s koliko se problema nosila Jennifer Garner (50) kada je bila udana za njega. Naime, osim što mu je pomagala da pobijedi ovisnost o alkoholu što je on kasnije 'nagradio' ružnim intervjuom, još ju je i varao.

Profimedia 

Affleck se našao na neslavnoj listi slavnih muškaraca koji su prevarili svoju 'bolju polovicu' s dadiljom. Naime, Garner je 2015. podnijela zahtjev za razvod i američki mediji su pisali da je razlog za to dadilja Christine Ouzounian koja je čuvala njihovo troje djece.

Profimedia 

Navodno je glumac plaćao Christini i njezinim prijateljicama boravak u skupom hotelu, a proširile su se glasine i da se hvalila da joj je obećao brak nakon razvoda od Jennifer.

'To je potpuno smeće i gomila laži', rekao je Ben. Kako je pisao People, Affleck je započeo aferu s dadiljom svoje troje djece nedugo nakon što je zaposlena, a često su se nalazili u hotelu. Njezina prijateljica je rekla da je to dugo trajalo i da joj je Christine pokazala fotografije na kojima se ljube.

Profimedia 

'Za nju je to bila veza. Prijateljica ju je upozorila da će završiti slomljenog srca', ispričala je. Dadilja je išla s Benom i Jennifer i na odmor na Bahame 2015. kada je je par objavio da se razvode.

Garner je početkom 2016. potvrdila da je Affleck bio u vezi s dadiljom, no tvrdila je da to nije razlog za rastavu. 'Samo da vam kažem nešto. Bili smo mjesecima razdvojeni prije nego sam čula za dadilju. Nije imala ništa s našom odlukom o razvodu. Nije bila dio jednadžbe', ispričala je za Vanity Fair.

Jennifer je tijekom braka više puta uhvaćena nesretnog izraza lica dok je on često izgledao bijesno i otresito. 

Podsjetimo, Ben je krajem prošle godine okrivio bivšu suprugu za alkoholizam, a bila je cijelo vrijeme uz njega tijekom odvikavanja. Glumac je tvrdio da je sve izvučeno iz konteksta, no teško se njegove rečenice moglo shvatiti na neki drugi način.

Profimedia 

'Definitivno bih i dalje pio da sam ostao u braku. Ona je jedan od razloga zašto sam počeo piti... jer sam se osjećao zarobljeno', rekao je Affleck.

'Bili smo u braku koji nije uspio, to se događa. Volim je i poštujem, ali nisam želio ostati u braku. Pokušavali smo uvijek iznova, uglavnom zbog djece', rekao je glumac i dodao: 'Mislio sam - ne mogu sve ovo ostaviti zbog djece, ali nisam sretan, što da radim? I onda bih popio cijelu bocu viskija i zaspao na kauču'.

Fotografije Bena s bivšom suprugom pogledajte u galeriji.

Profimedia Jennifer Garner i Ben Affleck bili su u braku 13 godina i imaju troje djece