ROĐENDAN SLAVILA S NAJBITNIJIM OSOBAMA: Nakon fotografija s misterioznim partnerom, Iva Majoli pokazala i prelijepu kćer

Iva Majoli je na rođendanskim fotografijama pokazala kćer Miju.

Instagram

Jedna od naših najuspješnijih tenisačica u povijesti, Iva Majoli, proslavila je 45. rođendan, a tom je prilikom objavila niz fotografija sa proslave sa svojim bliskim ljudima.

Puno je pozornosti privukao njen novi partner, misteriozni Talijan čiji identitet nije htjela otkriti, a ovo je prvi put da ga je predstavila javnosti.

Iva u nedavnom intervjuu za Story nije skrivala da je zaljubljena u svog novog partnera, a izraz na njenom licu na fotografijama s proslave govori više od stotinu riječi.

Instagram 

Za Story je Iva otkrila da se zaljubila krajem prošle godine.

'Drži me kao kap vode na dlanu', rekla je za svog dečka Talijana o kojem ne voli pričati jer nastoje zadržati intimu samo za sebe, no sreća se itekako vidi na njoj. 'Osvojio me svojom jednostavnošću i pažnjom. Dosad mi to nitko nije davao na način na koji on to čini', ispričala nam je Iva.

Na fotografijama je Iva pozirala s prijateljima, ali i s 16-godišnjom kćeri Mijom koju je dobila s bivšim suprugom Stipom Matićem. Ovo je rijetka prilika u kojoj možemo vidjeti njenu kćer koju Iva nastoji zadržati dalje od očiju javnosti, a u intervjuu za Story otkrila nam je ipak ponešto o njoj.

Instagram 

'Za početak, ponosna sam na nju jer smatram da danas mladim generacijama nije lako. Mia je odlična u školi, voli sport, tenisom se intenzivnije bavila dok je bila mlađa, sada je to samo rekreativno. Bilo bi mi drago da ostane u sportu. Što se kaže, u zdravom tijelu - zdrav duh. Pogotovo kod mladih generacije koje više zanimaju tehnologija, mobiteli i društvene mreže. I to se mora djelomično pratiti, ali važno je djeci usaditi disciplinu, red i odgovornost. Mislim da je sport pravi izbor za to', započela je Iva.

Nije skrivala ponos zbog kćerinih uspjeha te se pohvalila i da joj dobro ide u školi: 'Završila je prvi razred srednje škole Benedikta Kotruljevića. Voli jezike, dobra je u matematici...'

Privatna fotografija 

Iva nam je tom prilikom otkrila i kako odgaja svoju nasljednicu.

'Mogu reći da se uvijek trudim biti što bolja mama, bez obzira na to što smatram da svako dijete mora graditi svoju samostalnost - Mia zna da se u svakom trenutku može pouzdati u mene, da sam njezin emocionalni i životni oslonac. Naravno, sigurno mi zamjera milijun stvari, ali mislim da ipak osjeća i zna koliko mi je važna. Veselim se ljetnim praznicima i kvalitetnom vremenu s njom’, povjerila nam je Iva.

Na pitanje kakav odnos Mia ima sa svojim ocem Stipom Matićem, od kojeg se Iva razvela 2012. godine nakon šest godina braka i devet zajedničkih godina, odgovorila je: ‘Iako on živi u inozemstvu, vide se koliko god je to moguće. Imaju dobar ¬odnos’.

Još fotografija s rođendana Ive Majoli pogledajte u galeriji:

Instagram Proslava rođendana Ive Majoli