'NE VJERUJ NIKOME. I VLASTITA MAJKA BI TE IZDALA': Ella Dvornik otkrila zanimljivu situaciju iz obiteljskog doma

Ella Dvornik na svom je Instagramu ispričala urnebesnu situaciju s kćerkicom Balie Dee.

Instagram

Ella Dvornik poznata je po svojim iskrenim izjavama na društvenim mrežama pa čak i kada je privatan, obiteljski život u pitanju.

Tako je nedavno javnost posebno zaintrigirao njezin 'nemajka trenutak' kada je, čekajući trajekt u automobilu, lagala kćerima. 'Inače, ne znam kako vi, ali ja svojim curama uvijek lažem da gore nije otvoreno i onda sjedimo u autu dok ne stigne trajekt na odredište. I boli me briga. Zato što je to puno bolje nego da ih lovim po trajektu', otkrila je Ella tada u videu.

Sada je ponovno situacijom sličnog tipa nasmijala pratitelje na Instagramu.

'Jesam li dala slušalice svojoj kćeri da gleda u tablet tako da ne čuje kako otvaram sladoled? Jesam. Je li mi krivo što sam se sakrila u podrum i jela ga poskrivećki? Malo je. Je li sladoled bio iznimno fin u tišini mog podruma? Apsolutno, isto je. Pouka dana: Ne vjeruj nikome. I vlastita majka bi te izdala', našalila se Ella na kraju videa.

This browser does not support the video element.

Ella Dvornik jede sladoled u podrumu  Instagram

This browser does not support the video element.

Ella Dvornik jede sladoled u podrumu  Instagram

U posljednje se vrijeme mnogo pisalo o odnosu Elle i Charlesa koji je nedavno objavio da se vratio u rodnu Veliku Britaniju i da je 'potpuno promijenio smjer'. 

'Nije lijepo, ali prije Covida radio sam čak i kad sam bio s obitelji na odmoru. Radio sam puno, ali onda sam na ženin zahtjev otišao u polu mirovinu jer sam bio nekako odsječen od svog svijeta. Proveo sam puno lijepih trenutaka sa svojom obitelji u krasnoj Hrvatskoj, ali smanjio mi se osjećaj svrhe. To nije dobro ni za muškarca ni ženu', napisao je tad Charles.

Instagram 

Iako su svi odmah pomislili da je rastava na pomolu, da je između supružnika sve u najboljem redu otkrila je Ella objavivši fotografiju na kojoj se nalaze u dječjoj igraonici gdje njih dvoje punom parom rade dok se njihove kćerkice zabavljaju.

Ella i Charles upoznali su se 2014. godine, zajedno su dobili 4-godišnju Balie Dee i 2-godišnju Lumi Wren, a koliko su se promijenili od početaka veze, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Ella Dvornik i Charles Pearce upoznali su se 2014. godine, a imaju dvije kćeri