BIVŠI DEČKO KARDASHIANKE IMAO PROMETNU NESREĆU: Pogledajte fotke uništenog Lamborghinija koji se prevrnuo

Scott Disick udario je u kameni poštanski sandučić, a od udarca njegov Lamborghini Urus se prevrnuo i uništio.

Profimedia

Scott Disick je ovog vikenda doživio prometnu nesreću - ali čini se kao da će biti dobro, saznaje TMZ.

Instagram 

Fotografije Scottovog prevrnutog Lamborghinija ne izgledaju nimalo bezazleno, a on je sretan što se izvukao samo s manjim ozljedama. Čini se da je Disick, koji je svoj Lamborghini Urus vozio u elitnom naselju The Oaks, udario u kameni poštanski sandučić, što je vjerojatno razlog zašto se vozilo prevrnulo.

Lamborghini Urus Scotta Disicka  YouTube, RDB LA

Izvori iz policije otkrili su da je reality zvijezda u nedjelju uništila auto dok se vozila u blizini Calabasasa. Nije jasno gdje se to točno moglo dogoditi, ali rečeno je da se Scottov SUV Lamborghini prevrnuo u nesreći u kojoj je bilo samo njegovo vozilo. U automobilu je bio sam i nije izgledao povrijeđeno.

Izvori za TMZ kažu da je Scott zadobio manju posjekotinu na glavi, a kada je hitna pomoć stigla odbio je liječničku pomoć. Dakle, čini se da nije ozbiljno ozlijeđen.

Profimedia 

Ne zna se što je natjeralo Scottov automobil da se ovako prevrne, ali izgleda da je brzina bila faktor, na temelju preliminarne istrage policije. Scottov Lamborghini je odvučen s mjesta nesreće.

Scott je proteklih nekoliko večeri provodio u restoranima u L.A.-u - uključujući izlazak u Nobu s tajanstvenom ženom početkom tjedna, a samo dva dana prije nesreće večer je proveo u restoranu Giorgio Baldi s kćeri Roda Stewarta, Kimberly, s kojom je u navodnoj vezi.

Profimedia 

 U galeriji pogledajte više fotografija Scottovog Lamborghinija koji se prevrnuo i voznog parka.

Profimedia Lamborghini Urus Disicka