LJUBO ĆESIĆ ROJS IZNENADIO IZGLEDOM NA SPROVODU MISLAVA BAGE: Rijetko pojavljivanje političara o kojem se ne zna puno

Ljubo Ćesić Rojs pojavio se na sprovodu Mislava Bage na zagrebačkom Krematoriju.

Robert Gašpert

Hrvatski političar Ljubo Ćesić Rojs pojavio se na sprovodu Mislava Bage na zagrebačkom Krematoriju. 

Robert Anić/PIXSELL 

Ljubo je na Krematoriju iznenadio drugačijim, mršavijim izgledom, a u posljednje vrijeme rijetko se pojavljuje u javnosti.

Robert Gašpert 

Političar je poznat po svojim duhovitim izjavama, a o njegovom privatnom životu ne zna se puno.

Sa suprugom je u dugogodišnjem braku i zajedno imaju petero djece. Njegove dvije kćeri završile su Ekonomski fakultet, dok je treća je bila na Višoj ekonomskoj.

Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

Rođen je u mjestu Batin kod Posušja u Bosni i Hercegovini, a u Zagreb se preselio 1984. i počeo raditi kao vozač autobusa, nakon čega je napredovao tijekom Domovinskog rata i stekao čin general bojnika. Dobitnik je 12 odličja iz Domovinskog rata.

Podsjetimo, posljednji ispraćaj Mislava Baga okupio je svitu iz javnog života, prijatelji, obitelj, kao i kolege preranog preminulog novinara.

Robert Anic/PIXSELL 

Osim Ljube Ćesića Rojsa, Mislava su ispratili ostali političariDavor Bernardić, Davor Božinović, Zdravko Marić, Kolinda Grabar-Kitarović, Peđa Grbin, Andrej Plenković, Sanja Musić Milanović, Boris Lalovac, Nina Obuljen Koržinek, Tomislav Ćorić, Radimir Čačić, Fred Matić, Zvonimir Frka-Petešić, Krešimir Sever, Anka Mrak Taritaš, Dalija Orešković te kolege poput Maje Sever, Hrvoje Zovka, Andrije Jarka, Zorana Šprajca.

U galeriji pogledajte više fotografija s posljednjeg ispraćaja Mislava Bage.

Robert Gašpert Ispraćaj Mislava Bage, drugi dio

Robert Gašpert Ispraćaj Mislava Bage