'HVALA MILANU ŠTO JE ALEKSANDRA DOVEO NA MOJ ROĐENDAN': Igor pozirao s Popovićem pa se raspričao o Severininom sinu

Igor Kojić objavio je fotografiju s Milanom Popovićem.

Instagram

Nakon što je Story doznao da su sedva Severinina bivša, Milan Popović i Igor Kojićneočekivano zbližili i postali prijatelji, o njihovom su se odnosu brzo raspisali mnogi mediji u regiji.

Njihovo je prijateljstvo izašlo u javnost kad se Milan iznenada pojavio na proslavi Igorova 35. rođendana u jednom selu nadomak Loznice, gradiću 200-tinjak kilometara od Beograda u centralnoj Srbiji. A da iznenađenje bude još veće, Milan je na rođendan poveo i 11-godišnjeg sina Aleksandra kojeg ima sa Severinom jer dječak zadnje tjedne ljetnih praznika provodi upravo s ocem u Srbiji.

Story, Instagram 

Ovo je neobično prijateljstvo izazvalo nevjericu jer je dobro poznato da su Milan i Igor bili na ratnoj nozi u vrijeme dok je Severina bila u braku s Igorom te da jedan za drugoga nisu imali lijepe riječi.

To se sve, izgleda, promijenilo pa je tako Milan nedavno potvrdio prijateljstvo s Igorom i otkrio što mu je poklonio za rođendan.

'Igor je od mene za rođendan dobio ikonu', rekao je Milan Popović za Index.

Milan Maricic/ATA Images/PIXSELL 

U međuvremenu su njih dvojica počeli pratiti jedan drugog na Instagramu, a sad je Igor otišao korak dalje i objavio fotografiju s Milanom na kojoj njih dvojica sjede na brodu i smiju se od uha do uha.

Uz to je objavio tekst u kojem hvali Milana i piše o odnosu s Milanovim i Severininim sinom Aleksandrom kojem je punih šest godina bio poočim dok je bio u braku s njegovom majkom, a tad je Milana častio puno drugačijim epitetima.

‘Hvala Milanu sto je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban’, započeo je Igor.

‘Aleksandar je predivno dijete koje mnogo volim i s kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su jednostavno neraskidive. Svatko tko je Aleksandrova obitelj i moja je i svako tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i uvijek. Živjeli’, poručio je.

Igorovi su pratitelji reagirali na različite načine, neki su pohvalili njegov odnos prema dječaku, dok su drugi ovakav potez proglasili ružnim.

‘Bravo momci! Eto tako i treba! Dijete je uvijek i jedino najvažnije, a dječje srce samo bira koga će voljeti’, napisala mu je Vjekoslava Bach.

Instagram 

Malo ružno od tebe Igore, da ga toliko veličaš. Bar iz poštovanja prema Seve, ovo je malo jadno. Ipak si je volio ..a to je i njen sin-znači i Seve je i dalje 'tvoja obitelj'..pošto je i ona Aleksandrova... tako da, malo nisko i jadno’, napisala mu je druga pratiteljica.

Međutim, treba naglasiti da je jedna pratiteljica primijetila da Igor briše komentare uz fotografiju pa vjerojatno ima i više ljudi koji su ovakav potez osudili.

Više fotografija Severine s Igorom i Milanom iz sretnijih dana pogledajte u galeriji: 

Story arhiva Severina s Milanom Popovićem i Igorom Kojićem