OGLASILA SE BIVŠA SRPSKA MISICA ČIJI JE DEČKO UBIJEN NA ZRĆU: 'Bila sam s njim na hitnoj, užasno se osjećam...'

Oglasila se bivša srpska misica čiji je dečko ubijen na Zrću.

Instagram

Hrvatsku je jutros iznenadila vijest o pucnjavi na Zrću u kojoj je ubijen crnogorski državljanin Goran Vlaović. Kako piše Index, ubojstvo se dogodilo jutros oko 6 sati, a snimile su ga i nadzorne kamere. Na snimci se vidi kako je ubijeni Vlaović s još jednim muškarcem hoda plažom uz tamošnje ugostiteljske objekte, a iza njih hoda drugi muškarac koji im se zatim brzo približava i s udaljenosti od otprilike jednog metra ispaljuje metak Vlaoviću u potiljak.

Navodi se da je osumnjičeni za ubojstvo 28-godišnji državljanin Srbije za kojim je izdana tjeralica u Crnoj Gori, a navodno je privedeno više ljudi. Nagađa se da se radi o mafijaškoj likvidaciji, no zasad to nije službeno potvrđeno.

S Vlaovićem je na otoku bila i njegova djevojka, bivša srpska misica Dragana Banić, poznata i po sudjelovanju u reality showu Parovi, koja je potvrdila da joj je dečko ubijen, no kako je još uvijek u šoku nije mogla puno reći.

‘Došli smo na odmor na Pag. Ne znam što se točno dogodilo. Nisam vidjela taj trenutak, ali sam bila s njim u hitnoj. Užasno se osjećam. Razumijte me...’, rekla je za srpski Kurir.

Prema pisanju Kurira Dragana je s ubijenim Vlaovićem bila u vezi dvije i pol godine, a navode i da od šoka nije mogla pričati.

Lijepu Draganu povezivali su sa srpskim nogometašima među kojima su Luka Jović, Nemanja Radonjić i Saša Lukić. Dragani nije odolio ni slavni Johnny Depp s kojim ima i fotografiju.

U ranijem intervjuu za ‘Wannabe’ magazin rekla je da muškarci za njom luduju još otkako je napunila 18 godina.

Facebook 

‘Od svoje osamnaeste godine ne mogu se obraniti od ‘jačeg spola‘. Kao dijete sa sela, zaista nisam često odlazila u Beograd. Svakog rujna sam šetala Knez Mihajlovom i kupovala bilježnice s kvadratićima, crtama... Tih prethodnih desetak mjeseci sve je bilo isto, dok se nisam pojavila prije tri godine upravo u Knez Mihajlovoj... Toliko sam pocrvenjela od sramote, da sam trčeći otišla u Ruski car, sjela i zamolila konobara da mi donese čašu vode i kremšnitu. Motala su mi se po glavi sva ta lica koja ne skidaju pogled s mene, mog lica, mojih nogu, moje stražnjice, grudi... Osjećala sam se kao da sam nekome nešto skrivila, a nisam’, ispričala je tom prilikom.