OTKRIVENA ISTINA O TUŽBI PROTIV MAJE ŠUPUT: Ona je to poricala, a sad se javila i druga strana

Izdavačka kuća Dancing Bear oglasila se o tužbi protiv Maje Šuput.

Instagram

Ovih dana je u javnost izašla vijest da je naš poznati radijski voditelj, tekstopisac i skladatelj Mario Mihaljević navodno je zajedno s izdavačkom kućom Dancing Bear tužio Maju Šuput i njezinu tvrtku Majushka.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, pjevačicu su tužili zbog povrede autorskih prava, a navodi se da je vrijednost spora 90.000 kuna. Slobodna je objavila i sudsko rješenje Trgovačkog suda u Zagrebu kojim se određuje zastoj tog sudskog postupka radi pokušaja mirnog rješenja spora. Mirno rješenje tražili su pjevačica i njena tvrtka u travnju ove godine, s čime su se usuglasili tužitelji.

Maja Šuput je ove navode porekla.

Instagram 

‘Sve je laž. Imate krivu informaciju. Nitko nikog nije tužio i mi smo u dobrim odnosima. Ako pitate Marija, on će vam isto to reći’, rekla je Maja za Index.

Sad se oglasila i izdavačka kuća Dancing Bear koja je kratko komentirala da je situacija sporazumno riješena, ali nisu ulazili u detalje.

Slučaj je riješen sporazumom, izvansudski i nemamo daljnjih komentara’, rekli su za Večernji list.

Podsjećamo, Mario Mihaljević i Maja Šuput surađivali su na njenoj pjesmi ‘Svatovska’, a njegov sin Branimir Mihaljević za Maju je napisao nekoliko njenih hitova.

Maja Šuput, Svatovska  You Tube

Inače , Maja sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom trenutno uživa na odmoru u Šibeniku, a avanture najmlađeg člana obitelji ni ovaj put nije propustila podijeliti.

Ovoga puta Bloom je pomogao tati Nenadu voziti vozilo za golf koje hoteli koriste za prijevoz gostiju u resortima, a ponosna mama je taj trenutak zabilježila kamerom.

This browser does not support the video element.

Bloom vozi golf cart  Instagram

'Idete dečki?', upitala je Nenada i Blooma na što ju je Nenad upitao hoće li ići s njima. 'Ah, ako nije problem', našalila se Maja.

Obitelj Šuput-Tatarinov ljeto je provela na hrvatskoj obali, a kako im je bilo, pogledajte u našoj galeriji:

Instagram Kako su Maja Šuput, Bloom Tatarinov i Nenad Tatarinov proveli ljeto