ZLICA OD OPAKA: Otkrivena bizarna fiksacija J.Lo zbog koje ljudima ruši snove i uskraćuje posao

Heather Morris je mlada plesačica i glumica koja je optužila Jennifer Lopez da na plesačkim audicijama ljude ne bira prema kvaliteti - već po horoskopskom znaku.

Profimedia

Jennifer Lopez je znana kao najveća latino diva svijeta, a prati ju reputacija vatrene ljubavnice, odlične izvođačice i vrhunske plesačice – koja ne pristaje na ništa manje od izvrsnosti i od svojih suradnika.

Zna se tako i da Jennifer ima specifične zahtjeve kada odsjeda u hotelima ili odlazi na turneje, pa joj sobe moraju biti ispunjene bijelim ružama i ljiljanima, a smije piti i samo određene brendove vode. No, sada se pročulo da Jennifer ima još par, drugim ljudima neobjašnjivih, fiksacija.

Profimedia 

Naime, zvijezda serije 'Glee', glumica Heather Morris, javno je progovorila o svom iskustvo s J.Lo te otkrila medijima mračnu stranu pjevačice. Prema riječima Morris, Jennifer mrzi horoskopske Djevice te ih ne želi u nikakvoj blizini sebe – pogotovo kada je riječ o nastupanju na istoj pozornici.

Profimedia 

Morris je tako rekla kako je nekoć, prije svoje uloge u hitu 'Glee', radila kao plesačica te da se jednom tako našla na audiciji za prateći plesače na Jenniferinim koncertima, te je doživjela vrlo neugodno iskustvo koje ju je, u najmanju ruku, iznenadilo.

Profimedia 

'Pogledala ih je, šapnula asistentici da ih potjera, i već za par minuta sve horoskopske Djevice bile su izbačene kroz vrata', rekla je Morris te dodala kako se Jenniferina asistentica zahvalila svim plesačima i plesačicama rođenima u horoskopskom znaku Djevice, ali da ih je zamolila da odmah napuste Jenniferinu audiciju – jer ona s Djevicama ne surađuje.

Morris je otkrila i kako su prateći plesači često iznimno potplaćeni i nedovoljno cijenjeni, a da ih je diva Jennifer tretirala kao smeće.

Instagram 

'Većinu vremena vas uopće ne plaćaju. Vježbate po cijele dane i stalno vas netko kritizira. Svi smo tada bili zajedno u dvorani na audiciji, a Jennifer je ušla i odmah upitala ima li među nama horoskopskih Djevica. Tada su se digle ruke određenog broja ljudi, a ona se okrenula asistentici – koja ih je sve poslala kući', rekla je Heather.

Inače, Jennifer je horoskopska Lavica, a zanimljivo je da je njezin bivši suprug Marc Anthony rođena Djevica. Možda baš zbog propale ljubavi i trauma od propasti braka s njim Jennifer više ne želi raditi s Djevicama.

Profimedia 

Iako se prava istina ne zna, a J.Lo sama nije komentirala ovakve navode, ne bi nas čudilo da su ovakve optužbe istinite – uostalom, svi znamo da velike zvijezde imaju svoje 'mušice' koje su drugima neobjašnjive, no njima ključne za funkcioniranje. Pa zašto onda Jennifer Lopez ne bi mogla ne voljeti Djevice u svojoj blizini?

Još fotografija latino dive Jennifer Lopez pogledajte u našoj fotogaleriji.

Profimedia Modne kombinacije Jennifer Lopez