CHARLES PO PRVI PUTA OTKRIO KOLIKO GA JE HARRY POVRIJEDIO: 'Bilo bi žalosno da izgubi oca...'

Princ Charles i princ Harry već duži niz godina imaju problema u odnosu, a prijestolonasljednik krune po prvi je puta ogolio dušu po pitanju njihovih trzavica.

Profimedia

Nakon što je princ Harry zajedno sa svojom obitelji odselio u SAD i odrekao se kraljevske titule, njegov se odnos s ostatkom kraljevske obitelji nepovratno urušio.

Jedva da razgovara s bratom Williamom, ne pojavljuje se u društvu ostatka obitelji te sa svojom suprugom Meghan Markle svako malo iznese neku novi skandaloznu tvrdnju i optužbu protiv onih koji su mu nekoć bili najbliži.

Tako je već rekao kako su Meghan i rođenje njegovog prvog djeteta mnogi članovi kraljevskog dvora dočekali s predrasudama i rasizmom, a prije nekoliko dana Meghan je pak rekla kako bi ju ražalostilo da Harry izgubi svaki kontakt sa svojim ocem – no da to ne bi bilo iznenađujuće.

Profimedia 

No, čini se kako princ William nije jedini povrijeđen Harryjevim istupima i ponašanjem. Prava žrtva u cijeloj priči je njihov otac, princ Charles, a koji je u svom životu već proživio brojne obiteljske skandale i trzavice – a sada mu je i mlađi sin okrenuo leđa.

Naime, britanski mediji pišu kako je izvor blizak princu rekao kako je Charles zgrožen Harryjevim ponašanjem te da je jako povrijeđen.

Profimedia 

'On voli svoje sinove, no Harryjevo ponašanje smatra poraznim i jako tužnim', tvrdi izvor te dodaje kako nije istina da je Charles prestao zvati Harryja i javljati se na njegove telefonske pozive. Istina je navodno posve obrnuta – Harry je taj koji je sa svojim ocem odlučio prekinuti svaki kontakt i posve se usredotočiti na svoju novu, američku obitelj.

Meghan je u nedavnom intrvjuu rekla kako je on sama zbog ulaska u kraljevsku obitelj izgubila svog oca, no da ne bi željela da se isto dogodi i Harryju. Sam princ nije komentirao taj njezin navod, no kao što znamo, ne planira se vraćati u Veliku Britaniju što je dovoljan znak kako i koliko mu je stalo do aristokratske strane svoje obitelji. 

Profimedia 

Iako je tako Charlesu stariji sin uzadnica krune i budući nasljednik, ovaj mlađi mu zadaje velike boli i glavobolje, pa ne čudi da je Charles pod stare dane ožalošćen raskolom obitelji. 

Prisjetite se braka princa Charlesa i princeze Diane u našoj galeriji.

Profimedia Princeza Diana i princ Charles