ONA PLAČE NA SPROVODU, A ON ŠEĆE NJEZINU MLAĐU VERZIJU: Dok Shakira lije suze, Pique na spoju s novom djevojkom uživa

Shakira je otišla na sprovod prijateljičina oca, a za to vrijeme njezin bivši, nogometaš Gerard Pique, bio je na spoju s novom djevojkom.

Profimedia

Svijet je zanijemio od šoka kada se saznalo da je španjolski nogometaš Gerard Pique ostavio svoju partnericu od 11 godina, kolumbijsku seks bombu Shakiru, zbog 12 godina mlađe studentice PR-a, Clare Chie Marti.

Podsjetimo, Španjolac je prekinuo dugogodišnju vezu s pjevačicom, a koja mu je rodila i dvojicu sinova, a sve zato što mu je mlada Clara zavrtila glavom. Upoznali su se dok je ona radila na njegovoj promidžbenoj kampanji, a zbog mlađahne plavuše Pique je odlučio raskrstiti s obiteljskim životom i vratiti se momačkim navikama.

Profimedia 

Sada je ponovno pokazao kakvog je karaktera. Naime, njegova bivša Shakira nedavno je prisustvovala pogrebu oca najbolje joj prijateljice Rossane Kluivert, a koja je također supruga nogometaša, Ninozemca Patricka Kluiverta. Dok je Shakira bila na sprovodu, Pique je uživao na spoju s novom djevojkom – i nije se toga nimalo sramio.

Profimedia 

Kako pišu španjolski mediji, nogometaš je u trenutku sprovoda bio na romantičnom spoju s Clarom, a koju mnogi smatraju Shakirinom mlađom dvojnicom. Naime, djevojka ima dugu, plavu kovrčavu kosu, niska je i bujnih oblina, što je mnoge podsjetilo upravo na 45-godišnju Shakiru.

Iako Pique poznaje Rossanu, nije došao na sprovod već se provodio zbog toga što su mu odnosi s bivšom toliko narušeni da se ne mogu sresti u istoj prostoriji bez značajnih sukoba.

Profimedia 

‘Kluviertovi su održavali blizak odnos sa Shakirom i Piqueom, živjeli su blizu njih i provodili su puno vremena zajedno. Iznenađujuće je što Pique nije došao na pogreb. Odnos između parova bio je vrlo blizak i normalno je da je Shakira otišla na pogreb i prijateljici izrazila sućut i ljubav’, izjavio je izvor blizak paru.

Inače, do raskola u odnosu Shakire i Pique došlo je u lipnju, a on je navodno Claru već upoznao s roditeljima, pa se čini da ga je Amorova strelica žestoko upiknula.

Još fotografija nekoć sretnog para pronađite u nastavku. 

Profimedia Shakira i Gerard Pique bili su u vezi 11 godina