NAKON NAVODNOG INCIDENTA S MARIJOM ŠERIFOVIĆ: Džejla Ramović potaknula glasine o vezi s hrvatskim influencerom

Pjevačica Džejla Ramović pozirala je s Markom Vuletićem te izazvala lavinu komentara.

Instagram

Mlada bosanskohercegovačka pjevačica Džejla Ramović privlači veliku pažnju domaće javnosti posljednjih dana zbog navodne veze sa srpskom pjevačicom Marijom Šerifović.

Podsjetimo, posljednjih dana društvenim mrežama se proširila snimka, nastala u centru Beograda, na kojoj se vidi kako pjevačica Marija Šerifović vrišti na ulici, ispred automobila zaustavljenog nasred ceste.

Na snimci se čuje kako Marija psuje, a potom prilazi svom automobilu i šakom udara po staklu. Iznervirana Marija tada ulazi u auto i vrišti toliko glasno da se čuje čak i u zgradi iznad koje je parkirana.

'Odgovori mi', vrištala je Marija, dok ju je cijelo vrijeme umirivala jedna ženska osoba. Srpski mediji momentalno su se raspisali da se radi o 20-godišnjoj pjevačici Džejli Ramović koju već neko vrijeme povezuju s Marijom.

Podsjetimo, Džejla je pobijedila u popularnom showu 'Zvezde Granda' pod Marijinim vodstvom, a dame su više puta negirale da ih veže išta više od prijateljstva i poslovne suradnje.

Džejla je sada pozirala s poznatim hrvatskim influencerom Markom Vuletićem, a regionalni mediji odmah su se raspisali da duo veže nešto više od prijateljstva. 'Moje malo pile', poručio je Marko pored njihove fotografije na kojoj mlada i talentirana pjevačica drži glavu na njegovom ramenu.

Ovo nije prvi put da par pozira zajedno, a Marko je bio i gost na vjenčanju njene sestre Lejle u Mostaru. Također, kad je boravio u Barceloni, Marko je objavio Džejlinu fotografiju kako mu pegla košulju za izlazak.

Sudeći po komentarima, njihovi obožavatelji žele čuti sretne vijesti o novom paru, no istinu zasad znaju samo njih dvoje.

Više fotografija zanosne Džejle pogledajte u galeriji.

Instagram Džejla Ramović je pobjednica showa 'Zvezde Granda'