NA NJEGOV JE ŠARM PRVO PALA NAJLJEPŠA ŽENA SVIJETA, A ONDA I OVA BOGINJA: Zaveo 31 godinu mlađu unatoč čuđenju svijeta

Francuski glumac Vincent Cassel po mnogima nije neki ljepotan, ali na njegov šarm neosporno padaju najveće ljepotice.

Profimedia

Francuski glumac Vincent Cassel je 55-godišnja zvijezda koja je poznatija po svojem ljubavnom životu no po filmovima. Naime, mnogi ga ne smatraju ni posebno karizmatičnim, ni osobitim ljepotanom, a on je ipak u svom životu uspio zavesti čak dvije žene za kojima uzdiše cijeli svijet.

S jednom od njih glumac se pojavio i na filmskom festivalu u Veneciji, a njegova je draga ponovno oduševila sve prisutne svojom pojavom. Radi se naravno o 31 godinu mlađoj Tini Kunakey, a koja je već niz godina u sretnoj vezi s vremešnim Francuzom.

Profimedia 

Par je tako ukrao poglede javnosti na venecijanskom crvenom tepihu, a dok sijedi Vincent nije izgledao pretjerano zavodljivo, njegova je tamnoputa boginja ljepotaizgledala senzacionalno. Utegnuta u usku haljinu od umjetne kože s efektom animal printa, izgledala je egzotično i iznimno zavodljivo, a ni Vincent ni okupljeni nisu mogli skinuti pogled s nje. No, kako je uopće započela ljubavna priča ovog para?

Profimedia 

Prisjetimo se, Vincent i Tina vjenčali su se 2018. godine, a kćer Amazonie dobili su godinu nakon. Mnogi su njihovu vezu dočekali na nož, pogotovo zato što su se počeli viđati kada je ona imala samo 19 godina. Zbog velike razlike u godinama, mnogi su komentirali kako je manekenka s glumcem samo zbog novaca, ali oni se na kritike ne osvrću. I dan danas izgledaju jako sretno, a najviše vremena provode u tropskim, brazilskim krajevima.

Profimedia 

Tina je inače model i manekenka, a prije nje je Vincent ljubio po mnogima najljepšu ženu svijeta, Talijanku Monicu Bellucci.

Profimedia 

Glumac i talijanska diva Bellucci u braku su bili od 1999. do 2013. godine, a zajedno su dobili dvije kćeri - Devu i Leonie. Nakon nje, nitko nije vjerovao da će glumac moći pronaći ženu koja bi Monici bila i do koljena, ali izgleda da mu je i to pošlo za rukom.

Još fotografija zanosne Tine i njezinog supruga glumca pogledajte u našoj fotogaleriji.

Profimedia 30 godina razlike nije ništa za Vincenta Cassella i Tinu Kunakey