'SVE IMA SVOJ ROK TRAJANJA': Nakon gašenja Exkluziva, prelijepa voditeljica otkrila nove planove

Televizijska voditeljica Ana Radišić oprostila se od emisije 'Exkluziv' nakon što je emitirana posljednja epizoda prije gašenja.

Instagram

Krajem kolovoza, RTL je otkrio da gasi svoju magazinsku emisiju 'Exkluziv'.

'Nakon četiri godine prikazivanja, RTL prestaje s emitiranjem emisije 'Exkluziv'. Uzimajući u obzir sve parametre te želje naših gledatelja, smatramo kako je došlo vrijeme za promjene. Scenu i događanja nastavljamo pratiti putem našeg informativnog programa i portala. Zahvaljujemo se timu 'Exkluziva' na njihovu radu i predanosti projektu', poručili su s RTL-a.

Do ukidanja, emisiju je vodila Ana Radišić, a sada je na Instagramu objavila i 'opraštajući' post.

'Ovo je bila zadnja emisija Exkluziva koju smo pripremile, snimile i kojom smo otišle na praznike te se oprostile od nje. Zahvaljujući ovoj emisiji, moj televizijski dom je postao RTL, a ljudi i redakcija druga obitelj u kojoj smo se voljeli, živcirali, veselili, ali i puuuno pričali i raspravljali oko tema.

Dijelili smo i veselje i suze i smijeh i ljutnju. Brige, borbu za 'slobodne dane', ali i sreću. Sigurna sam da sve ima svoj vijek trajanja upravo zato da bismo u nekom novom početku zasjali još sjajnije! Tako da… Pratite ekipu koja možda nije kompletna ili pod istim redakcijskim krovom, ali zasigurno će vas uveseljavati u medijskim prostranstvima i dalje! Hvala za sve. Hvala i vama koji ste nas gledali, voljeli i kudili. Sigurna sam da dolazi puno toga što ćete, također, voljeti i pratiti', napisala je Ana uz video.

'ps. Ana? nastavlja se razvijati i rasti @rtl_hr kao i do sada', zaključila je.

A nije Ana jedina. Prije nekoliko smo dana saznali da se višestruko nagrađivana istraživačka novinarka Danka Derifaj vraća na Novu TV u emisiju 'Provjereno', a RTL napušta i poznata voditeljica Edita Misirić Vrkljan.

'Osamnaest godina je puno. Na RTL-u sam odrasla, stekla prijateljstva za cijeli život, udala se, rodila. I naučila raditi. Moj poslovni i osobni rast na RTL-u je nemjerljiv. Hvala svima koji su u tom rastu sudjelovali, jer najveća vrijednost ove televizije su uvijek bili ljudi. Itekako je vrijeme za novo poglavlje u životu, ali odlasci nikada nisu jednostavni', napisala je Edita uz fotografiju ispred zgrade RTL-a.