ZA NJU VRIJEME STOJI: Procurile fotografije Nikoline Pišek stare 16 godina, izgleda kao da nije ostarjela ni dana

Evo kako je Nikolina Pišek izgledala prije 16 godina.

promo

Nikolina Pišek posljednjih mjeseci prošla je težak period nakon iznenadne smrti svog supruga Vidoja Ristovića, a zatim su uslijedila mučna medijska prepucavanja s njegovim ocem Viktorom Ristovićem.

Ovih dana Nikolina je dala prvi intervju nakon suprugove smrti u kojem je, između ostalog progovorila i o odnosu sa svekrom.

'Moram biti odlučna i razborita i sposobna i sretna zbog svoje kćeri koja u meni traži slamku spasa. Izgubila je oca, zaštitnika i ima samo mene. Težak je teret pao na mene, s obzirom na to da je Vidojev otac, nažalost pomračenog uma, od boli u meni i Uni našao neprijatelje. Ja moram biti stijena o koju će se razbiti sve njegove loše namjere. Ostavljam to po strani, a time će se baviti institucije. Svoju kćer moram zaštititi na najbolji mogući način od svega, pa tako i od njezinog biološkog djeda', rekla je za Story.rs.

Progovorila je i o najnovijoj životnoj odluci - pronalasku posla i vraćanju pred male ekrane.

'Zadovoljna sam jer se pridružujem timu kojem vjerujem i projektu koji jako dobro zvuči. Zanimljiv je i radit ću s nekim ljudima s kojima sam već radila i zbog toga se osjećam ugodno, a to je ono što mi u ovom trenutku treba. Baš kao što mi treba posao da bih se osjećala korisnom, živom i da bih skrenula misli. U ovom sam razdoblju sam shvatila da sam najbolja kad sam zaposlena, slobodno vrijeme me tjera na loše misli', rekla je. 

Ivo Čagalj/PIXSELL 

Težak period nije ostavio traga na Nikolininoj ljepoti, te je naša voditeljica, sudeći po novijim fotografijama jednako lijepa i dotjerana kao i ranijih godina, a sad su se pojavile i fotografije nje od prije 16 godina, snimljene na otvorenju jedne robne kuće u Splitu u veljači 2006. godine.

Nikolina je tom prilikom pozirala u kaputu, a družila se s drugim poznatim trendsetericama poput Snježane Mehun, Ane Sasso, Nives Ivanković, Viktorije Rađe...

Ivo Čagalj/PIXSELL 

Na fotografijama se vidi da nije previše promijenila ni stil, a niti izgled te se čini da za Nikolinu vrijeme stoji.

Više Nikolininih fotografija s ovogodišnjeg ljetovanja pogledajte u galeriji: 

Instagram Nikolina Ristović na ljetovanju