NIKAD SE NIJE PONAŠAO KAO SUPERSTAR: Modrić pokazao kako slavi u najboljem društvu, Kovačić mu čestitao na poseban način

Proslava rođendana Luke Modrića mnogo je skromnija nego što bi se očekivalo od velike nogometne zvijezde.

Instagram

Nogometaš Luka Modrić jedna je od najpopularnijih i najobožavanijih osoba u Hrvatskoj. Naravno, razlog tome je njegova nevjerojatna vještina i talent s loptom uz pomoć koje je na posljednjem svjetskom prvenstvu u nogometu odveo Hrvatsku do samog finala i s Vatrenima osvojio srebrnu medalju i titule drugih najboljih nogometaša na svijetu, ali i njegovo skromno i prizemljeno ponašanje.

Modrić se nikad nije ponašao kao velika zvijezda, iako je to itekako mogao, no čini se da nikad nije zaboravio svoje puno skromnije početke, pa se tako ni u pobjedama nije uzvisio, a sa svoje troje djece ga se uvijek može vidjeti da se zabavljaju na jednostavan način, kao i svaki drugi otac, iako bi im mogao priuštiti puno više.

Iznimku je napravio krajem kolovoza kad se na Instagramu javio s fotografijama snimljenim u Disneylandu gdje je poveo svoje nasljednike i s njima uživao u dječjem raju na zemlji.

Instagram Luka Modrić i Vanja Modrić s djecom u Disneylandu

'Kakvo divno vrijeme s obitelji', napisao je ispod fotografija.

Luka ne skriva da mu je obitelj najvažnija u životu i često dijeli trenutke s njima na društvenim mrežama, a svoje je fanove osobito dirnuo kad je nakon osvajanja Lige prvaka objavio fotografiju s obitelji i jasno poručio: ‘Moji najvažniji trofeji’.

Instagram 

U društvu obitelji Luka je proslavio i svoj 37. rođendan, a i ovaj put je važnu obljetnicu, kako to često čini, podijelio na društvenim mrežama.

Objavio je slatku obiteljsku fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Vanjom i njihovo troje djece, sinom Ivanom i kćerima Emom i Sofijom u vrtu uz rođendansku tortu te podijelio nježnu poruku i svima zahvalio na čestitkama.

Instagram 

'Proslava rođendana u najboljem društvu. Hvala svima na lijepim željama', napisao je uz fotografiju.

U komentarima su se nizale nove čestitke, a javila mu se i pjevačica Franka Batelić, supruga njegovog suigrača Vedrana Ćorluke.

'Ma daaaaaj! Kako ste lijepi svi. Sretan rođendannnnnnn’, poručila mu je Franka.

Čestitao mu je i kolega, ali i bliski prijatelj, Mateo Kovačić koji je Luki posvetio objavu na svom Instagramu.

'Sve najbolje, kume naš. Volimo te', poručio je Luki uz fotografije na kojima Modrić u naručju drži njegovog sinčića Ivana kojem je krsni kum.

'Hvala vam, kumovi moji! Volim vas', odgovorio mu je Luka u istom tonu.

Podsjećamo, obitelji Modrić i Kovačić su vrlo bliske i često se druže, a zajedno su ove godine bili i na ljetovanju.

Više fotografija s njihovog zajedničkog ljetovanja pogledajte u galeriji:

Instagram Obitelji Luke Modrića i Matea Kovačića ljetuju zajedno