TUKLI SE, PREKIDALI I MIRILI, A SAD IMAJU I BEBU: Najtoksičniji par svijeta dao si novu šansu, no kako će to završiti?

Glumac Shia LaBeouf snimljen je na odmoru s obitelji, a mi smo se prisjetili njegovih najvećih skandala.

Profimedia

Američki glumac Shia LaBeouf trenutno s obitelji uživa u Italiji na zasluženom odmoru, a paparazzi su njega i njegovu odabranicu, glumicu Miu Goth, te njihovu kćerkicu Isabel snimili kako se odmaraju na balkonu svog luksuznog apartmana u Portofinu.

I dok naizgled sada u njihovom životu vlada obiteljska sloga, sjetit ćemo se da nije uvijek bilo tako. Naime, Shia sada asistira svojoj partnerici u privezivanju bikinija i brzi o njihovoj kćerkici, no javnost ovaj par prvenstveno pamti po skandalima u koje su se upleli, a ne po romantičnoj ljubavnoj priči.

Profimedia 

Podsjetimo se, Mia i Shia dobili su dijete ove godine, a sretne vijesti su otkrili fotografi koji su ih uhvatili u šetnji s novorođenčetom. Za Mijinu trudnoću saznalo se tek početkom veljače kada je uhvaćena s povećim trbuhom, a par dosad nije dao niti jedan komentar na tu temu. Osim što su vrlo samozatajni kada je u pitanju njihov privatni život, riječ je i o jednom od najkontroverznijih parova koji se često rastajao pa mirio, ali i fizički obračunavao.

Profimedia 

Shia i Mia upoznali su se 2012. godine na snimanju kontroverznog filma 'Nymphomaniac', a tada su među njima buknule emocije. Vjenčali su se 2016. godine, iako su samo godinu dana ranije svojim sukobom šokirali cijeli svijet. Naime, tada su snimljeni kako izlaze iz taksija u jednom njemačkom gradu i svađaju se.

Profimediia 

'Ne želim te dirati. Ne želim biti agresivan. Zbog ovog sranja ljudi postaju nasilni. Ne želim dirati ženu, ne želim udarati ženu', Shia je rekao Miji u videu koji je procurio u javnost.

Video prikazuje kako se glumac udaljava od svoje žene dok ga ona pokušava zadržati. On ju je cijelo vrijeme psovao, a razdvojili su ih prolaznici i odveli LaBeoufa na aerodrom. 'Ubio bih je da sam ostao tamo. Teško je brate. Stvarno je teško', rekao je Shia vidno pijan i dodao da želi otići kupiti pištolj.

No, taman kad se činilo da su uspjeli sve prebroditi, 2018. godine uslijedila je odluka o razvodu. Glumac je u međuvremenu stupio u vezu s Margaret Qualley, kćeri legendarne Andie McDowell, a potom je bio u više nego turbulentnoj vezi s FKA Twigs, koja ga je kasnije optužila za zlostavljanje.

Profimedia 

'Oporavljam se od ovisnosti, pa se nekih stvari ni ne sjećam jer sam bio previše pijan. Ne mogu promijeniti prošlost. Mogu je samo prihvatiti i nadati se boljoj budućnosti', rekao je u priopćenju. U tužbi pjevačica tvrdi da ju je LaBeouf psihički i fizički zlostavljao, kao i da ju je namjerno zarazio spolno prenosivom bolešću.

Pjevačica je tada otkrila i niz drugih groznih situacija iz njihove veze, a između ostalog i kako se jednom probudila usred noći, a on ju je pokušavao zadaviti. Ispričala je i kako joj je jednom zaprijetio da će namjerno sletjeti s ceste ako mu ne kaže da ga voli.

Profimedia 

Pjevačicu je podržala i kolegica Sia, koja je potvrdila navode da je glumac nasilnik. 'I emotivno me povrijedio. To je patološki lažov koji me je uvukao u preljubničku aferu, tvrdeći da je slobodan. Vjerujem da je jako bolestan i suosjećam s njegovim žrtvama', napisala je Sia.

Profimedia 

Ipak, čini se kako mu je Mia sve oprostila te su sada opet zajedno, sretniji no ikad prije. Inače, Shia se proslavio ulogom u blockbusterima 'Transformeri', a snimio je i brojne druge uspješne naslove, među kojima i ratni spektakl 'Fury'. Zbog optužbi za zlostavljanje žena karijera mu je naglo potonula, a danas se drži podalje očiju javnosti. Njegova Mia je pak glumica u usponu koja ima tek 28 godina, a svijet ju ponajprije pamti po ulozi u romantičnoj drami 'Emma'.

Nadamo se da nakon niza turbulencija, na privatnom i poslovnom polju ovog para odsad kreće sretnije razdoblje.

Još fotografija glumca i njegovih bivših partnerica pogledajte u nastavku u našoj fotogaleriji.

Profimedia Shia LaBeouf s partnericama